Γ’ Εθνική: Για το γόητρο στην Θεσσαλονίκη ο Εθνικός, στην Φλώρινα ο Έβρος Σουφλίου (16:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τις αναμετρήσεις της 30ης αγωνιστικής, συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικης, πέντε αγωνιστικές πριν το πικρό φινάλε, με τις ομάδες της Θράκης και τους υποβιβασμένους Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Έβρου Έβρο Σουφλίου, να αγωνίζονται αμφότεροι εκτός έδρας, ο πρώτος απέναντι στον επίσης υποβιβασμένο Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ ο δεύτερος εναντίον της σχεδόν υποβιβασμένης Θύελλας Φιλώτα.

Συγκεκριμένα ο δέκατος τέταρτος Εθνικός Αλεξανδρούπολης που έχει 26 βαθμούς, και προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα και την ισοπαλία στην Καβάλα αντιμετωπίζει στην Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή Αμπελοκήπων (24 βαθμοί) που φέτος απογοήτευσε και όπως και ο Εθνικός αποχαιρετά την Γ’ εθνική.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης εκτός έδρας σε συνολικά δεκατρέις αγώνες έχει 3 νίκες (1-0 Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, 3-1 Κρύα Βρυση, 2-1 Θύελλα Φιλώτα), οχτώ ήττες (1-2 Εθνικό Σερρών, 0-5 Καμπανιακό, 0-1 Έβρο Σουφλίου, 0-3 Άρη, 0-3 Νέστος, 0-1 Κοζάνη, 0-1 Εορδαικός, 0-2 Δόξα Δράμας) και δυο ισοπαλίες 0-0 στο Κιλκίς με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου και 1-1 με την καβάλα πριν μια εβδομάδα με τέρματα 8-21 κατά. Στο πρωτο γύρο ο Ηρακλής κέρδισε με 1-2 μέσα στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Έβρος Σουφλίου με 17 βαθμούς δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση και μετά και την βαριά ήττα με το Βυζάντιο στο Σουφλί με 0-4, δείχνει ότι η νίκη με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη ήταν μια αναλαμπή. Η ομάδα του Έβρου Σουφλίου σε δεκαέξι εκτός έδρας αναμετρήσεις, όπου πέρυσι ήτανε πολύ δυνατός, έχει μόλις μια νίκη αυτή επί του Εθνικού, τρεις ισοπαλίες με Νέστο, Γάζωρο και Κρύα Βρύση και δώδεκα ήττες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι αρκετά βαριές σε σκορ.

Η Θύελλα Φιλώτα με 31 βαθμούς έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες παραμονής με 31 βαθμούς αφού βρίσκεται 12 βαθμούς κάτω από Καμπανιακό και Εορδαικό που έχουν να δώσουν ακόμα πέντε παιχνίδια, ενώ αυτή μόλις τέσσερα και μαλλον θα αποχαιρετήσει πολύ σύντομα. Στον πρώτο γύρο η Θυελλα νίκησε στο Σουφλί με 1-2.

Όλες οι αναμετρήσεις της 30ης αγωνιστικής θα ξεκινήσουν στις 16.00 το μεσημέρι της Κυριακής και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή τους από το ThrakiSportS με έμφαση στους αγώνες των ομάδων του Έβρου. Συνοπτικά το πρόγραμμα: Ηρακλής Αμπελοκήπων-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Θύελλα Φιλώτας-Έβρος Σουφλίου, Δόξα Δράμας-Απόλλων Κρύας Βρύσης, Νέστος Χρυσούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς, Καμπανιακός-Άρης, Εορδαϊκός-Καβάλα, ΑΠΕ Λαγκαδά-Κοζάνη και Εθνικός Νέου Αγιονερίου-Eθνικός Σερρών 3-0 ανευ αγώνος.
Ρεπό έχει το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚH ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ