Μέσω Λονδίνου θα κυνηγήσει την πρόκριση για Ρίο ο Κατραντζής!

Μέσω της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου ο Χρήστος Κατραντζής θέλει να διεκδικήσει την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να βοηθήσει την ομάδα 4X100μ. ελεύθερο να συμμετάσχει και εκείνη στο Ρίο.

Στο δεύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατηγορίας ανδρών της καριέρας του θα συμμετάσχει ο Ξανθιώτης πρωταθλητής του Ολυμπιακού Χρήστος Κατραντζής ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Λονδίνο, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η ΚΟΕ. Το 49.42 που σημείωσε ο 24χρονος κολυμβητής τον Φεβρουάριο στην Αμβέρσα ήταν ικανό όπως αποδείχθηκε να τον στείλει στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση της χρονιάς.

Στη βρετανική πρωτεύουσα ο Κατραντζής θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το Ολυμπιακό όριο στα 100μ. ελεύθερο (48.99), ενώ μιλώντας στο Sportsfeed δε δίστασε να αποκαλύψει τις βλέψεις του για την ομάδα της σκυτάλης: «Η αλήθεια είναι πως κολύμπησα σε αρκετούς αγώνες φέτος αλλά δεν κατάφερα να πιάσω το όριο για το Ρίο. Πιστεύω πως μπορώ να το καταφέρω και στο Λονδίνο θα είναι η ευκαιρία μου. Θα προσπαθήσω πολύ. Φυσικά έχω στο μυαλό μου και τη σκυτάλη. Διαθέτουμε μία εξαιρετική ομάδα με την οποία μπορούμε να κυνηγήσουμε κάτι καλό καθώς επίσης και την πρόκρισή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Η 14μελής αποστολή για το Λονδίνο:
Κριστιάν Γκολομέεφ, Οδυσσέας Μελαδίνης, Παναγιώτης Σαμιλίδης, Ανδρέας Βαζαίος, Στέφανος Δημητριάδης, Απόστολος Χρήστου, Δημήτρης Δημητρίου, Δημήτρης Κουλούρης, Μιχάλης Κοντιζάς, Γιάννης Δρυμωνάκος, Χρήστος Κατραντζής, Νόρα Δράκου, Άννα Ντουντουνάκη, Κρίστελ Βουρνά.