Κληρώνει την Πέμπτη για τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ’ Εθνική

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία ενημερώνει οτι το πρωί αυτής της Πέμπτης (31/3), θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους ομίλους των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, στους οποίους θα συμμετάσχουν οι πρωταθλητές των ΕΠΣ, προέβη η ΕΠΟ.

Ως γνωστόν, οι πρωταθλητές των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης(Ροδόπης) και Ξάνθης μαζί με την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Καβάλας θα σχηματίσουν έναν όμιλο, από τον οποίο θα προβιβαστούν οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας στην Γ’ Εθνική.

Κατά συνέπεια, ακόμα και στο χειρότερο σενάριο που θα υποβιβαστούν τόσο ο Έβρος Σουφλίου (έχει συμβεί και μαθηματικά) όσο και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η Θράκη θα έχει τουλάχιστον μια παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στην κληρωτίδα, όπως συνέβη και πέρυσι, θα μπουν οι ΕΠΣ αφού ακόμα οι πρωταθλήτριες ομάδες δεν έχουν προκύψει, με εξαίρεση φυσικά τον Ορφέα Ξάνθης που εξασφάλισε την περασμένη Κυριακή και μαθηματικά τον τίτλο στην ΕΠΣ Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 31 Μαρτίου και ώρα 11:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για τους αγώνες του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ, περιόδου 2015-2016.»