Κύπελλο Ερασιτεχνών: Με “τεσσάρα” από την Δόξα Δράμας έχασε την ευκαιρία υπεράσπισης του τίτλοτ του ο Νέστος Χρυσούπολης (+video)

Σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες ανταγωνίστριες που μάχονται να κατακτήσουν την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου ερασιτεχνών η Δόξα Δράμας συνέντριψε στην έδρα της 4-0 τον κυπελλούχο του θεσμού Νέστο Χρυσούπολης και στην επόμενη φάση στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Κρύας Βρύσης που πέρασε 0-1 από τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου.

Η Δόξα Δράμας ήταν ανώτερη και φάνηκε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι, αν και οι δυο προπονητές, Κώστας Βασιλακάκης και Σάκης Παπαβασιλείου, χρησιμοποίησαν σχεδόν τις βασικές τους ενδεκάδες.

Το 1-0 έγινε στο 31` με σουτ του πρωην επιθετικού του ¨Αρη και της Βέροιας Μάριου Παπαδόπουλου, αφού η μπάλα βρήκε αμυντικό του Νέστου. Αρχικά ο βοηθός ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ στον εβρίτη Γκαρακλίδη αλλά στη συνέχεια πήρε πάνω του, τη φάση, ο διαιτητής Δραγάτης. Το 2-0 έγινε γρήγορα πλην την λήξη του ημιχρόνου στο 40′, μετά από πάσα του Παπαδόπουλου και σουτ στη γωνία από τον Αθανασιάδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Νέστος βελτιώθηκε, αλλά η Δόξα χτύπησε με αντεπιθέσεις. Στο 77` από πάσα του Ντος Σάντος, ο Γαϊδαρτζής σε κενή εστία έκανε το 3-0 και στο 90` από παράλληλη σέντρα σουτ του Πετρόπουλου, ο Ντος Σάντος από μισό μέτρο, έκανε το τελικό 4-0.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Μουτεσίδης, Γκαρακλίδης, Παπαζούδης 80` Χαριτωνίδης, Κανετίδης, Αθανασιάδης 54` Πετρόπουλος, Μαρκόπουλος 60` Γαϊδαρτζής, Ντος Σάντος, Βραμέντσαλης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Χατζηνικολής, Λάσπατζης, Μαρκάκης, Σεφερίδης, Τσίτσης 75` Παπαδάτος, Μκρτσιάν, Αβογιάν 46` Δεσύλλας, Γκατζολάρι, Μπουλγούρας 62` Λαζαρίδης, Κούτεφ, Ζγκούρι.

Δείτε παρακάτω σε video τα γκολ της συνάντησηςμέσα από την κάμερα του dramanow.