ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Όσα έγιναν στον ημιτελικό της Θύελλας Φερών με τον Αστέρα Καβάλας (+photos)

Ο Αστέρας Καβάλας είναι η πρώτη ομάδα που σφράγισε το εισιτήριο της για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου «Τάσος Χαραλαμπίδης», με την ομάδα της Καβάλας να κερδίζει με 75-60 την Θύελλα Φερών στο κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου Ξάνθης.

Η ομάδα του Αστέρα που έχοντας τον Αθανασιάδη  να κάνει πράγματα και θάματα, πέτυχε 38 πόντους!, κατάφερε μετά το νωθρό της ξεκίνημα να συνέλθει γρήγορα και να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και όσο περνούσε η ώρα να αυξάνει συνεχώς την διαφορά της. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό πως η διαφορά στην πρώτη περίοδο ήταν στο +7 και στο τέλος του ημιχρόνου στο +14 για τους Καβαλιώτες, που στην τρίτη περίοδο ανέβασαν την διαφορά στο +16 και στο φινάλε στο +15. Πάλεψε η ομάδα των Φερών που ωστόσο δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση απέναντι κυρίως στον Αθανασιάδη αλλά και επιθετικά υπήρχαν στιγμές που έλειπε η καθαρή σκέψη.

Κορυφαίος του αγώνα αναμφίβολα ήταν ο Αθανασιάδης  ενώ για τους νικητές καλή παρουσία είχαν επίσης οι Μπακιρτζής, Μαρκόπουλος, Ιωαννίδης και Παπαζώτος. Από την ομάδα των Φερών πάλευαν με τα “θηρία” οι Δαβουδάνης, Μπερμπέρης και Σονωβίδης.

Διαιτητές: Κολοκυθάς – Ευσταθιάδης

Δεκάλεπτα: 13-20, 31-45 (ημίχρονο), 46-62, 60-75 (τελικό αποτέλεσμα)

ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ (Σάββας Παπαδόπουλος): Αγγελακάκης 4, Ράλλης, Παπάζογλου 3(1), Δαβουδάνης 13(3), Μπιριντζής, Μόκαλης 4, Καραμπεάζης  2, Λιάκος 2, Σονωβίδης  12, Μπερμπέρης  18(1), Μουρτσινούδης  2, Μουρτσινούδης Μ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Μαγιάνης): Παπαζώτος  6(1), Γεωργιάδης, Μπόζης 2, Μαρκόπουλος 7(1), Ζωτίδης 1, Ιωαννίδης 7(1), Αθανασιάδης  38(3), Παπαδόπουλος Λ. 5, Μύζιου, Μπακιρτζής  9(1), Καγιάς, Μυτικόπουλος