Για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδο ο Φυσέκης! Το σχόλιό του για την κατάντια του Εθνικού

Ο Γιάννης Φυσέκης που έχει φορέσει τη φανέλα τόσο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης όσο και για ένα εξάμηνο πέρυσι του Άρη Θεσσαλονίκης, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο «Φώτης Κοσμάς» και παρακολούθησε για πρώτη φορά φέτος αγώνα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

«Έτυχε να βρεθώ στο γήπεδο. Δεν είχα ξανά πάει στο γήπεδο από τότε που σταμάτησα γιατί ένιωθα λίγο περίεργα, αλλά σε αυτό το ματς έπρεπε να πάω επειδή έπαιξα και στις δυο ομάδες», σχολίασε αναφορικά με την παρουσία του στις εξέδρες του «Φώτης Κοσμάς», μιλώντας στο YellowRadio της Θεσσαλονίκης

«Για τα αγωνιστικά δεν μπορούμε να πούμε και πολλά γιατί έπαιζε μια ομάδα που είναι ήδη πρωταθλήτρια και μια ομάδα που στην ουσία έχει υποβιβαστεί», σχολίασε, σε σχέση με την αναμέτρηση που κέρδισε με αμφισβητούμενο τέρμα του Μάουρο Πόι ο Άρης. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Δεν βοηθούσε και ο αγωνιστικός χώρος, γιατί είχε και meeting στίβου. Το μόνο κίνητρο ήταν για τον Εθνικό που αντιμετώπιζε μια μεγάλη ομάδα. Δεν υπήρχε ουσιαστικά κάτι άλλο».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενος για τον Άρη που παίρνει την άνοδο, αλλά είμαι απογοητευμένος με τον Εθνικό. Είχαμε καταφέρει μέσα σε δυο-τρία χρόνια να πάμε την ομάδα στη Γ’ Εθνική. Δεν είναι τυχαίο που αυτός ο νομός δεν έχει βγάλει ποτέ ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες. Εμένα αυτό με στεναχωρεί και φαντάζομαι και τους υπόλοιπους ανθρώπους του νομού και του ποδοσφαίρου. Δεν ξέρω τι γίνεται λάθος. Εμείς ότι μπορούσαμε να κάνουμε, το κάναμε. Δεν είναι και ωραίο για τα μικρά παιδιά γιατί δεν έχουν ένα σκαλοπάτι που θα τους βοηθήσει να κάνουν το κάτι παραπάνω».

Σε σχέση τέλος με τον Άρη, αφού αποκάλυψε ότι έχει παρακολουθήσει διαδικτυακά πολλά παιχνίδια της ομάδας, αν και πιο πολύ τον έβαζαν στο κλίμα τα παιδιά με τα οποία ακόμα διατηρεί επαφές, εκτίμησε: «Οι φετινοί βαθμοί που έχασε η ομάδα δεν είναι τίποτα, ελάχιστοι. Έτσι παίρνεις πρωτάθλημα. Φυσικά, διαθέτει και διαφορετικό ρόστερ με παίκτες που έχουν παίξει και Ευρώπη». Εκτίμησε μάλιστα: «Αυτοί οι παίκτες μπορούν να σταθούν και στη Β’ Εθνική. Έχουν παίξει σε πολλές ομάδες και είναι σε καλή ηλικία. Ο Άρης έχει ένα κορμό και μπορούμε να δούμε και τις φετινές ομάδες της Football League. Θα μπορούσαμε να πούμε πως καμιά δεν έχει καλύτερο ρόστερ από τον Άρη».

Στην φωτογραφία ο Γιάννης Φυσέκης μέσα στο «Φώτης Κοσμάς», με τον συνεργάτη της οπαδικής ιστοσελίδας AllAboutAris με τον οποίο πόζαραν μαζί στον φακό, στο περιθώριο της αναμέτρησης της Αλεξανδρούπολης…