ΕΠΣ Ξάνθης: Οι “επίλεκτοι” του Απόστολου Κουτρουλού για το Region’s Cup

Ανακοινώθηκαν απο τον Ενωσιακό προπονητή της ΕΠΣ Ξάνθης οι παίκτες που επελέγησαν για να μετέχουν στην αποστολή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης στο Regions’ Cup που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ΕΠΣ Κιλκίς – ΕΠΣ Κοζάνης. Η ομάδα της Ξάνθης θα υποδεχτεί στις 13 Απριλίου στο ΔΑΚ Ξάνθης το νικητή της παραπάνω αναμέτρησης στοχεύοντας στον τελικό του Βορρά και γιατί όχι και στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα με τους περισσότερους παίκτες που κλήθηκαν είναι η Κυπελλούχος Αναγέννηση Θαλασσιάς, συνολικά 5, ενώ ακολουθούν με 3 ο πρωταθλητής Ορφέας Ξάνθης, ο Άρης Αβάτου, η Ασπίδα Ξάνθης και η Ελπίδα Γενησέας. Δύο παίκτες κλήθηκαν απο την Βιστωνίδα ενώ απο έναν παίκτη τους είδαν να καλούνται οι Αστέρας Μαγικού, Άρης Πετεινού και Νέστος Κύρνου. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός της κλήσης παίκτη απο την Β’ κατηγορία(Τερζάκης απο Μυρωδάτο) και ακόμη περισσότερο η κλήση παίκτη απο την Γ’ κατηγορία(Ψωμάς απο Ραιδεστό) της ΕΠΣ Ξάνθης.

Αναλυτικά η αποστολή όπως ανακοινώθηκε απο την ΕΠΣ Ξάνθης ενώ με νεότερο έγγραφο θα ενημερωθούν για την πρώτη συνάντηση της ομάδας:

Ορφέας Puma Ξάνθης

Γιάννης Καραγκιόζης

Λάζαρος Μαυρόπουλος

Τζαμπάζ Χακή Χαλίλ

Αναγέννηση Θαλασσιάς

Κωνσταντίνος Τουργαϊδης

Στέλιος Tουργαϊδης

Στέλιος Κοτζακελίνης

Αλέξανδρος Σαρηγιαννίδης

Πέτρος Σαρηγιαννίδης

Άρης Αβάτου

Κώστας Κουτσομιχάλης

Σουκρή Σουκρήογλου

Πάρης Κοτόπουλος

Ασπίδα Ξάνθης

Στέλιος Τζαρτάκης

Δημήτρης Μυλωνάς

Χάρης Κάτσης

Αστέρας Μαγικού

Κώστας Ξαντινίδης

Άρης Πετεινού

Κώστας Μπουρλόγλου

ΑΟ Βιστωνίδας

Γιάννης Ρούφος

Ανδρέας Δασκαλάκης.

Νέστος Κύρνου

Αλή Ογλού Γκιουνγκιόρ

Ελπίς Γενησέας

Κυριάκος Καραπαζαρλής

Παναγιώτης Ζαϊκος

Ραφαήλ Ζαρζακόπουλος

Δόξα Μυρωδάτου

Γιώργος Τερζάκης

ΑΠΟΞ Ραιδεστός

Μαρίνος Ψωμάς