ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Όσα έγιναν στην άνετη νίκη του Αρίωνα Ξάνθης επί των Πάνθηρων Καβάλας

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Αρίων Ξάνθης ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο των Πάνθηρων Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής” της Ξάνθης με το 85-39 να τα λέει όλα.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Ξάνθης ανέβηκε εκ νέου στην δεύτερη θέση και βρίσκεται με το ένα πόδι στην τελική φάση δείχνοντας πως έχει βρει καλό ρυθμό. Το παιχνίδι απέναντι στους Πάνθηρες δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς οι Ξανθιώτες πήραν διψήφια διαφορά απο την πρώτη κιόλας περίοδο με το 23-7 με το φινάλε της πρώτης περιόδου και το 52-11 του ημιχρόνου να δείχνει απο το πρώτο κιόλας μέρος ποιος είναι το…αφεντικό της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αρίων έκοψαν ταχύτητα με το 85-39 και την διαφορά των 46 πόντων να μαρτυρά την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Ξάνθης έχει δύσκολο έργο καθώς θα αγωνιστεί στην Καβάλα κόντρα στον αήττητο μέχρι τώρα Αστέρα Καβάλας ενώ μέχρι το φινάλε της Α’ φάσης του πρωταθλήματος έχει να αγωνιστεί ακόμη με Ηρακλή Καβάλας εντός, Σπάρτακο Διδυμοτείχου εκτός και με τον Αίαντα Κομοτηνής εντός την τελευταία αγωνιστική πριν την τελική φάση.

Διαιτητές: Τσακιράκη – Ευσταθιάδης

Δεκάλεπτα: 23-07, 52-11 (ημίχρονο), 69-28, 85-39 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (Χρ. Παπαδόπουλος, Βαγγ. Αρβανιτίδης): Νυμφόπουλος 11(3), Κλωναράς, Ανδρέου 3(1), Θεοδωρόπουλος 8, Μπουτσακτσή 6, Αμπεριάδης 7, Νταβουλτζόπουλος 18, Παϊτάρης 5(1), Λιβησιανός 11(1) Καλεάδης 3, Φώτης 4, Πλατανίτης 9(1)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ