Α2 Ανδρών: Διπλή αναμέτρηση Σάββατοκύριακο για ΑΕ Κομοτηνής, “τελικός” για την ΓΕΑ! Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

Σημαντικά παιχνίδια για την ΑΕ Κομοτηνής, που θα αγωνιστεί δις μεσα στο Σαββατοκύριακο αλλά και για την ΓΕΑ περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την 23η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου της Α2 Ανδρών, τέσσερις στροφές πριν το τέλος.

Το Σάββατο (19/3) στις 18:00 η πέμπτη της βαθμολογίας ΑΕ Κομοτηνής αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΧΑΝΘ που παλεύει για την παραμονή της. Και η ομάδα της Κομοτηνής χρειάζεται όμως ακόμα κάποιους βαθμούς για να εξασφαλίσει χωρίς άγχος την παραμονή της, οπότε θελει και αυτή στην νίκη ώστε να είναι άνετη αρκετές αγωνιστικές πριν το τέλος αφού ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Διαιτητές της συνάντησης οι Δημητρίου-Ισκάς.

Το επομένο 24ωρο σε εξ’αναβολής αγώνα της 21ης αγωνιστικής η ΑΕ Κομοτηνής θα αντιμετωπίσει την νεανική ομάδα του Πήγασου Πολίχνης (με πολλούς πρωταθλητες εφηβων στις τάξεις της) που και αυτή το Σάββατο δίνει τον αγώνα της χρονιάς για την δεύτερη θέση απέναντι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων εκτός έδρας. Διαιτητές στην Πολίχνη θα είναι οι Δανιηλίδου και Μπόμπορας.

Η ΓΕΑ που βρίσκεται στην ένατη θέση και δεν έχει καθαρίσει επίσης την υπόθεση παραμονή, δίνει το Σάββατο στις 18.00 πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στα Γιάννενα και με νίκη ξεφεύγει έξι βαθμούς από τους αντιπάλους της που αυτή την στιγμή βρισκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Διαιτητές στην Αλεξανδρούπολη θα είναι οι Μαρκάτσας-Παπαχρήστου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 19/3/2016

Ωρα 18.00 Μ.Τσικίνας: Χ.Α.Ν.Θ. – ΑΕ Κομοτηνής, Δημητρίου-Ισκάς

Ωρα 18.00 “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” Αλεξ/πολη: ΓΕ Αλεξανδρούπολης – ΑΣ Γιάννενα, Μαρκάτσας-Παπαχρήστου

Ωρα 18.00 ΔΑΚ Ευόσμου: ΑΠΣ Αίας – ΑΜΣ Νέστωρ, Σταυριανίδης-Παπακοσμάς

Ωρα 18.30 ΜΕΝΤ: Ενωση Τούμπας – ΕΑ Λαρίσης, Κάλλης-Κυριακόπουλος

Ωρα 19.00 Αιγινίου: Νίκη Αιγινίου – ΑΣ Μακεδονικός, Αβραμίδης-Μπέλλος

Ωρα 20.00 Ι. Λεμονίδης: Ελπίς Αμπελοκήπων – Πήγασος Πολίχνης, Τσιούλα-Σιμίδης

Κυριακή 20/3/2016

Ωρα 18.00 Πολίχνης: Πήγασος Πολίχνης – ΑΕ Κομοτηνής, Δανιηλίδου-Μπόμπορας

Ρεπό: ΑΟ Σερρών

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ