Στον τελικό του Σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων Περιφέρειας ΑΜ-Θ το 3ο ΓΕΛ Ξάνθης!

Μετά απο μια συναρπαστική αναμέτρηση που κρίθηκε στα πέναλτι το 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης θριάμβευσε και έτσι θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Σχολικού πρωταθλήματος  ομάδων ποδοσφαίρου Λυκείων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα γίνει την Παρασκευή στον Αμυγδαλεώνα Δράμας.

Η ομάδα της Ξάνθης επικράτησε με 11-10 στην διαδικασία των πέναλτι, 1-1 κανονική διάρκεια, των πρωταθλητών των Λυκείων Δράμας  στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κοκκινόχωμα της Καβάλας, και πανηγύρισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, οπού θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Έβρου-Θράκης. Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 12:30 στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα Δράμας.

Η ομάδα της Ξάνθης άνοιξε το σκορ χάρις σε τέρμα του Τουργκάι Χότσκα, επιθετικού του Εχίνου Σπόρ,  με την ομάδα της Δράμας να ισοφαρίζει στο 50′, και καθώς δεν μπόρεσε κάποια ομάδα μέχρι το φινάλε αλλά και στην παράταση να σκοράρει δεύτερη φορά, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί και ενώ το σκορ ήταν στο 10-10 ο Παπούδης για την ομάδα της Ξάνθης ευστόχησε κάνοντας το 11-10, και τον γκολκίπερ της Ξανθιώτικης ομάδας, και της Βιστωνίδας, Λευτέρη Μανιά να σώζει το τελευταίο πέναλτι και να στέλνει την ομάδα του στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής την ομάδα του.

Για την ομάδα του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης αγωνίστηκαν: Μανιάς, Τζεβελέκης Φ., Τζεβελέκης Ζ., Καρά Αλή Ονούρ, Παπούδης, Μαμαλίγκατζης(55′ Κατσούλης), Καλογιάννης, Κοντογιαννίδης, Ευφραιμίδης, Πεντεζίδης Παν., Χότσκα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟ 3ο ΓΕΛ