Με παρούσες τις εννιά από τις 12 ομάδες η σύσκεψη των “μικρών”! Οι τρεις που έριξαν “πόρτα” στον Πανόπουλο

Ακριβώς στις 17:17 ξεκίνησε στα γραφεία της “Βιαμάρ” στην Αθήνα η κρίσιμη συνάντηση των μικρομεσαίων ομάδων της Super League, την οποία συγκάλεσε ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των αθηναϊκών ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, στην συνάντηση παραβρίσκονται συνολικά εκπρόσωποι εννιά ομάδων, από τις 12 που κανονικά έχουν κληθεί για να συμμετάσχουν.

Από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το gazzetta, γίνεται αντιληπτή η παρουσία του μεγαλομετόχου του Πανθρακικού Τάσου Καραολάνη, που όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS επέλεξε να πάει στην Αθήνα, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει κρίσιμες στιγμές και στο εσωτερικό μέτωπο.

Επίσης, επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ για την παρουσία του προέδρου της Super League Γιώργου Μποροβήλου από τον Αστέρα Τρίπολης, του Γιώργου Σπανού από τον Ατρόμητο αλλά και του δραστηριοποιούμενου στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής επιχειρηματία Γιώργου Χριστοβασίλη, μεγαλομετόχου του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το παρών δίνουν ακόμα ο Πλατανιάς, η Καλλονή και φυσικά ο Λεβαδειακός με τον Γιάννη Κομπότη, όπως άλλωστε είχε προαναγγελθεί. Πιο αργά εμφανίστηκε και ο Χρήστος Δάρρας, που εκπροσωπεί τον Πανιώνιο και ήταν ο τελευταίος που έφτασε στα γραφεία της “Βιαμάρ”.

Ουσιαστικά “πόρτα” στην πρόταση του Χρήστου Πανόπουλου για την σύσκεψη έριξαν, όπως επίσης είχε προαναγγελθεί από το ρεπορτάζ των προηγούμενων ωρών, οι ΠΑΕ Ηρακλής, Παναιτωλικός και Βέροια. Συνεπώς, συμμετέχουν οι εννιά από τις 12 μικρομεσαίες ομάδες.

Το σημαντικό όμως για τον Πανόπουλο είναι ότι από την στιγμή που δεν πέτυχε ομοφωνία, κατάφερε να πείσει το 75% των μικρομεσίων ομάδων να παραστούν και ο αριθμός τους είναι τέτοιος που συνιστούν πάνω από τις μισές του πρωταθλήματος (εννιά σε σύνολο 16).

Κανένας από τους συμμετέχοντες δεν έκανε δηλώσεις κατά την προσέλευσή του, ενώ όπως φαίνεται και πάλι από τις φωτογραφίες που μετέδωσε το gazzetta, στην αίθουσα υπήρξε και προτζέκτορας για την προβολή και ανάλυση των προτάσεων από τον Χρήστο Πανόπουλο, ο οποίος κάθισε στην κεφαλή του τραπεζιού γύρω από το οποίο συζητούν οι εννιά παράγοντες, την ώρα που ο Τάσος Καραολάνης κάθισε δυο θέσεις αριστερά του, ανάμεσα στον Κομπότη και τον Χριστοβασίλη…

viamar-siskepsi-panokaraola2