Κύπελλο Ερασιτεχνών: Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και των προέδρων των δύο Ενώσεων το παιχνίδι της Θαλασσιάς

Υπο το βλέμμα του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη και των προέδρων των ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη και της ΕΠΣ Καβάλας Χαράλαμπου Ευσταθιάδη διεξήχθη στο γήπεδο της Θαλασσιάς η αναμέτρηση για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μεταξύ της Αναγέννησης Θαλασσιάς και του Νέστου Χρυσούπολης (θυμηθείτε το πλήρες ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ του αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ).

Με το φινάλε της αναμέτρησης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας αποχώρησε ικανοποιημένος για την πρόκριση της ομάδας της Ένωσης του, έστω και αν χρειάστηκε η ημίωρη παράταση για να συμβεί αυτό, ενώ απο την μεριά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης αφού συνεχάρη τους παίκτες της Θαλασσιάς για την προσπάθεια που κατέβαλαν ευχήθηκε στους ιθύνοντες της ομάδας της Χρυσούπολης να καταφέρουν να ανέβουν στην Football League, καθώς είναι ομάδα της περιοχής και διαθέτει αρκετούς Ξανθιώτες στο δυναμικό της.

Πάντως ο κ. Πανίδης επιφυλάχθηκε στον κ. Ευσταθιάδη για την ευκαιρία που θα έχουν οι ομάδες της Ξάνθης να πάρουν… ρεβάνς μέσω του μπαράζ πρωταθλητών των ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.