LIVE η Γ’ Εθνική: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Θύελλα Φιλώτα και Κοζάνη-Έβρος Σουφλίου

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους σημαντικότατους αγώνες Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Θύελλα Φιλώτα και Κοζάνη-Έβρος Σουφλίου για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση στα δυο παιχνίδια των θρακιώτικων συλλόγων, αλλά και στο παιχνίδι των πρωτοπόρων, του Άρη με τον Νέστο Χρυσούπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ωρα 13:37  Λιγότερη από μιάμισι ώρα για την έναρξη των αγώνων. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που έχει 24 βαθμούς μετα την πολύ μεγάλη νίκη στο Κοκκινόχωμα Καβάλας με 0-1, αντιμετωπίζει την Θυελλα Φιλώτα που έχει 21 βαθμούς και μάχεται και αυτή αν και με λίγες πιθανότητες για την παραμονή.

Ωρα 13:42  Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης χρειάζεται βαθμούς επειγόντως και να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες μετά την ήττα από το Καμπανιακό πριν 15 μέρες.

Ωρα 13:50  Ο Εθνικός αυτή την στιγμή βρίσκεται τέσσερις βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλα στην πραγματικότητα η διαφορά είναι στους επτά από Αγιονέρι και Κοκκινόχωμα αν υπολογιστούν και οι τρεις βαθμοί που δεδομένα θα πάρουν οι άλλες ομάδες από τους αγώνες με τον Εθνικό Σερρών που αποχώρησε προ καιρού από το πρωτάθλημα και τους οποίους έχει ήδη στο σακούλι του ο Εθνικός.

Ωρα 13:55  Στο πρωτο γύρο Εθνικός νίκησε 1-2 στην Φλώρινα, ενώ η Κοζάνη πέρασε 0-4 από την Ορεστιάδα, έδρα τότε του Εβρου Σουφλίου.

Ωρα 14:03  Λιγότερο από μια ώρα πριν την έναρξη των παιχνιδιών, ας θυμηθούμε συνοπτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Θύελλα Φιλώτα, Κοζάνη – Έβρος Σουφλίου, Καβάλα – Λαγκαδάς, Άρης-Νέστος Χρυσούπολης, Εορδαϊκός – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Καμπανιακός – Απόλλων Κρύας Βρύσης, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Ν. Αγιονερίου, ενώ ρεπό έχει ο Απόλλων Καλαμαριάς. Θυμίζουμε στα χαρτιά Εθνικός Σερρών – Δόξα Δράμας 0-3.

Ωρα 14:11  Διαιτητές στο «Φώτης Κοσμάς» για τον αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Θύελλα Φιλώτα θα είναι οι Τρακαλιάνης, Γκαϊντατζής (Σερρών) και Κουβαλάκης (Δράμας).

Ωρα 14:14  Διαιτητές  στην Κοζάνη για τον αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου είναι οι Χιώτης, Τζανής και Μάνασης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ωρα 14:17  Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στον αγώνα Καβάλα – ΑΠΕ Λαγκαδά η τριάδα θα είναι θρακιώτικη αποτελούμενη από τους Κουμπαράκη (Θράκης), Εμπλιούκ και Χατζημωυσιάδη (Ξάνθης)

Ωρα 14:25  Μισή ώρα πριν την έναρξη των ματς, ουδείς σχεδόν έχει έρθει στο Φώτης Κοσμάς παρά τον εξαιρετικό καιρό.

Ωρα 14:33  Πάμε σε συνθέσεις ααπό την Αλεξανδρούπολη. Για τον εθνικό ξεκινούν οι Καλαϊτζίδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, παρασκευάς, Δούπας, Αμπραχαμιάν, Πελτέκης, Τορομανίδης, Γκαϊδατζής, Θεοδωράκης και Γωνιάδης.

Ωρα 14:36  Για την Θύελλα Φιλώτα ξεκινούν Κοντογουλίδης Τάσος, Σπηλιώτης, Κοντογουλίδης Δ, Πιριτσάος, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης, Γιακουμής, Μπαστάνης Γ, Στεφανίδης, Μπαστάνης Θ.

Ωρα 14:43  Πάμε σε συνθέσεις από την Κοζάνη. Για τον έβρο Σουφλίου κάτω από τα δοκάρια ο Λιουλοχίδης που προέρχεται από το τοπικό, καθώς ο Μπινόπουλος είναι τραυματίας ακόμα και από εκεί και πέρα οι Μπάμνιος, Ζάχος, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Τζελέπης, Μεμέτ, Δραγανίδης, Μερτικας, Εφραιμίδης και Ζιγκερίδης

Ωρα 14:46  Για την γηπεδούχο ομάδα ο Γ. Παρασκευάς κατεβάζει τους Τζόρτζεβιτς, Δινοβίτση, Ηλία, Παπανώτα, Αλιατίδης, Τσικόπουλο Ηλία, Τσικόπουλο Γιαννη, Πετρακο, Παπαδόπουλο, Βοϊτσιώτη και  Χαματάι.

Ωρα 14:55  Λιγότερα από πέντε λεπτά πριν την έναρξη των απιχνιδιών, ελάχιστον κόσμος έχει έρθει στο Φώτης Κοσμάς, καθώς με το ζόρι ξεπερνάμε τα 60-70 άτομα αυτή τη στιγμη.

Ωρα 15:00 Εναρξη όλων των αγώνων. Θα εστιάσουμε φυσικά στα δυο παιχνίδια των ομάδων της Θράκης αλλά θα σας ενημερώνουμε ανά τακτά διαστήματα και για τα υπόλοιπα παιχνίδια και την εξέλιξή τους.

Ωρα 15:10  Συμπληρώνεται σιγά σιγά το πρώτο δεκάλεπτο στα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής χωρίς κάτι αξιοσημείωτο στα δυο ματς που μεταδίδουμε αλλά και γενικότερα.

Ωρα 15:12  Στο Φώτης Κοσμάς ένα σουτ του Γκαϊδατζή που πέρασε άουτ στο 7ο λεπτό είναι η πιο αξιόλογη στιγμή στην αναμέτρηση.

Ωρα 15:14  Στην Κοζάνη ο Εβρος Σουφλίου στέκεται καλά και πριν λίγο είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με σουτ του Δραγανίδη, μπλόκαρε ο Τζόρτζεβιτς.

Ωρα 15:20   Κακή εξέλιξη το πρώτο γκολ της αγωνιστικής ημέρας για τον Εθνικό, αφού το Αγιονέρι προηγείται με 0-1 στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ωρα 15:22  Στην Κοζάνη ο Εβρος Σουφλίου παίζει εξαιρετικά στις αντεπιθέσεις και πριν λίγο έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Συνατό σουτ του Μερτίκα, έδιωξε προσωρινά ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου τζόρτζεβιτς, η μπάλα πήγε στον Μεμετ που σούταρε με την σειρά του αλλά άουτ.

Ωρα 15:26  Βρισκόμαστε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου και δεν υπάρχει γκολ σε άλλο παιχνίδι πέρα από το Ηρακλής Αμπελοκήπων – Αγιονέρι.

Ωρα 15:30  Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ώρα διεξάγεται και το παιχνίδι Πανθρακικού – ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική της Super League και μάλιστα έχει ανοίξει το σκορ, δείτε το live του ThrakiSportS από το ΔΑΚ Κομοτηνής με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:34 Στο Φώτης Κοσμάς παραμένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα οι δυο ομάδες με τον Εθνικό να έχει χάσει μέχρι στιγμής τις καλύτερες ευκαιρίες. Στο 17′ από σέντρα Γωνιάδη, σουτ του Γκαϊδατζή πέρασε άουτ, στο 21 από φάουλ του Τορομανίδη κεφαλιά του Δούπα δεν βρήκε στόχο όπως και στο 30′ ΄να σουτ του Πελτέκη.

Ωρα 15:37  Αφλογιστία στο πρώτο ημίχρονο στην Γ’ Εθνική, κανένα άλλο γκολ δεν έχουμε στα παιχνίδια του πρώτου ομίλου πέρα από αυτό στους Αμπελοκήπους για το Αγιονέρι.

Ωρα 15:42 Στο Χαριλάου κόκκινη ο Νέστος (αποβλήθηκε Παυλακάκης) στο 40′ και πέναλτι για τον Άρη, που μετατράπηκε σε γκολ από τον Ανδρέα Τάτο. Προηγείται ο Άρης με 1-0 του Νέστου.

Ωρα 15:49  Τέλος πρώτου σαρανταπενταλέπτου στην Κοζάνη, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο από το δεύτερο μισό και μετά. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Κοζάνη – Έβρος Σουφλίου 0-0

Ωρα 15:53  Ανάπαυλα και στο Φώτης Κοσμάς με τους φιλοξενούμενους να χάνουν στην εκπνοή την πιο σημαντική τους ευκαιρία για να ανίξουν το σκορ με σουτ του Θεοδουλίδη, αλλά δεν τα κατάφεραν. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Θύελλα Φιλώτα 0-0

Ωρα 15:58  Στα άλλα ματς του ομίλου, μόνο δύο γκολ. Αρης – Νέστος 1-0 και Ηρακλής Αμπεκοκήπων – Αγιονέρι 0-1. Ολα τα άλλα είναι λευκές ισοπαλίες στο ημίχρονο.

Ωρα 16:05  Ξεκινούν τα δεύτερα ημίχρονα σιγά σιγά σε όλες τις αναμετρήσεις και προφανώς στα γήπεδα που μεταδίδουμε.

Ωρα 16:09  Θυμίζουμε ότι ειδικά για τον εθνικό Αλεξανδρούπολης η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη αν θέλει να παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι της παραμονής, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι το Αγιονέρι που είναι η ομάδα που κυνηγά κερδίζει στους Αμπελόκηπους.

Ωρα 16:11  Γκολ στην Κοζάνη. Ανοίγει το σκορ με κοντινό σουτ του Χαματάι η γηπεδούχος ομάδα έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Κοζάνη – Έβρος Σουφλίου 1-0

Ωρα 16:20  Συμπληρώνεται το πρώτο τέταρτο στους αγώνες στο δεύτερο ημίχρονο, δυο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο στο αλλά παραμένει ισόπαλο το σκορ στο Εορδαϊκός – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που είναι στο 1-1 με την συμπλήρωση περίπου μιας ώρας παιχνιδιού.

Ωρα 16:23  Στο Φώτης Κοσμάς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εξακολουθεί να αδυνατεί να ξεκλειδώσει την άμυνα της Θύελλας Φιλώτα.

Ωρα 16:28  Ευκαιρία για την Θύελλα Φιλώτα στην Αλεξανδρούπολη, όταν σε σεηντρα του θεοδουλίδη κάνει την προβολή ο Μπαστάνης αλλά η μπάλα πάει ψηλά, άουτ.

Ωρα 16:32  Εχει πετύχει γκολ και ο Καμπανιακός από το 55′ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Αγιονέρι διπλασίασε πριν λίγο τα τέρματά του και δείχνει να εξασφαλίζει την εκτός έδρας νίκη, ένα κακό αποτέλεσμα για τον Εθνικό, ειδικά αν δεν κερδίσει την Θύελλα Φιλώτα.

Ωρα 16:35  Γκολ στην Κοζάνη. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να διασφαίζουν τη νίκη, παρά την αξιοπεπή εμφάνιση του Σουφλίου. Σκόρερ ο Τσικόπουλος. Κοζάνη – Έβρος Σουφλίου 2-0

Ωρα 16:40  Εχουμε μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο στο Φώτης Κοσμάς, προσπαθεί ο Εθνικός αλλά δεν μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην εστία της Θύελλας Φιλώτα. Αγωνία στις εξέδρες.

Ωρα 16:46  Γκολ στην Κοζάνη. Σκόρερ ο Πιτσιάκας με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ σε λίγο μπαίνουμε στις καθυστερήσεις. Κοζάνη – Έβρος Σουφλίου 3-0

Ωρα 16:48  Στο Φώτης Κοσμάς ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Γωνιάδης έβγαλε την σεντρα, ο Τσαμουρλίδης παρεμβάλεται αλλά περνά έξω η μπάλα.

Ωρα 16:50  Τέλος του αγωνα στην Κοζάνη. Ο Εβρος Σουφλίου δεν τα κατάφερε και φεύγει για ακόμα μια φορά ηττημένος και φυσικά παραμένει ουραγός. Τελικό αποτέλεσμα: Κοζάνη – Έβρος Σουφλίου 3-0

Ωρα 16:54  Τέλος του αγώνα και στο Φώτης Κοσμάς. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν καταφέρνει να νικήσει την Θύελλα Φιλώτα και πλέον τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Τελικό αποτέλεσμα: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Θύελλα Φιλώτα 0-0

Ωρα 17:00  Ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια, σιγά σιγά συγκεντρώνουμε όλα τα αποτελέσματα και σε λίγο σε ξεχωριστή ανάρτηση θα έχετε τα σκορ αλλά και την βαθμολογία έtσι όπως έχει διαμορφωθεί.