Γ’ Εθνική: Eντός έδρας «τελικός» με Φιλώτα για Εθνικό, στην Κοζάνη ο Έβρος Σουφλίου (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τις αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής, συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικης, με τις ομάδες της Θράκης, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Έβρου Έβρο Σουφλίου, να αγωνίζονται ο πρώτος εντός έδρας σε ένα ακόμα παιχνίδι τελικό πριν το τέλος, ενώ ο δεύτερος για το γόητρο αφού έχει αποδεχθεί την μοίρα του και έχει παρατήσει την υπόθεση σωτηρία εδώ και καιρό.

Αναλυτικότερα ο δέκατος τρίτος Εθνικός Αλεξανδρούπολης (24 βαθμούς), εκεί που τον είχαν όλοι καταδικασμένο πήρε νίκη-ανάσα στο Κοκκινόχωμα Καβάλας επί του Βυζαντίου με 0-1 που επισης είχε στόχο την παραμονή και θέλει νίκη στο “Φώτης Κοσμάς” επί της Θύελλας Φιλώτα που αν και έχει λίγες πιθανότητες παλεύει για την παραμονή (21 βαθμοί), ώστε να συνεχίζει να ελπίζει 10 αγώνες πριν το τέλος.

Ο Εθνικός θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην έδρα του μετα την ήττα-μαχαιριά από τον Καμπανιακό πριν 15 ημέρες. Σε δέκα παιχνίδια έχει εντός έδρας 3 νίκες (Κοζάνη, Εθνικός Σερρών, Κρυα Βρύση), πέντε ισοπαλίες (Εορδαικό, Κοκκινόχωμα, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Καλαμαριά) και τρεις ήττες όλες από ομάδες της Θεσσαλονίκης (Ηρακλή Αμπελοκήπων, ΑΠΕ Λαγκαδά, Καμπανιακός).

Ο Εθνικός αυτή την στιγμή βρίσκεται τέσσερις βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλα στην πραγματικότητα η διαφορά είναι στους επτά από Αγιονέρι και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος αν υπολογιστούν και οι αγώνες με τον Εθνικό Σερρών που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Στο πρωτο γύρο στος 1 Νοεμβρίου για την 7η αγωνιστικη ο Εθνικός κέρδισε με 1-2 την Θύελλα Φιλώτα στην Φλώρινα.

Ο Έβρος Σουφλίου έχει πετάξει «λευκή πετσέτα» με επτά συνεχόμενες βαριές ήττες και 2 βαθμούς στους δεκατρείς τελευταίους του αγώνες. Έχοντας μόλις 11 βαθμούς και να γευτεί την νίκη από την 9η αγωνιστική και το ντερμπι με τον Εθνικό στο Σουφλί, ταξιδεύει στην μακρινή Κοζάνη, όπου θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που καιγεται για βαθμούς μετά την ήττα της στην Δράμα από την Δόξα, αφού βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού με 27 βαθμούς, έναν μόλις από την επικίνδυνη ζώνη.

Θυμίζουμε στον πρώτο γύρο ο Έβρος είχε χασει 0-4 από την Κοζάνη στην Ορεστιάδα. Η ομάδα του Έβρου σε δώδεκα εκτός έδρας αναμετρήσεις, όπου πέρυσι ήτανε πολύ δυνατός, έχει τρεις ισοπαλίες με Νέστο, Γάζωρο και Κρύα Βρύση και δέκα ήττες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι αρκετά βαριές σε σκορ.

Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή τους από το ThrakiSportS.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Θύελλα Φιλώτα, Κοζάνη – Έβρος Σουφλίου, Καβάλα – Λαγκαδάς, Άρης-Νέστος Χρυσούπολης, Εορδαϊκός – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Καμπανιακός – Απόλλων Κρύας Βρύσης, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Ν. Αγιονερίου, ενώ ρεπό έχει ο Απόλλων Καλαμαριάς. Θυμίζουμε στα χαρτιά Εθνικός Σερρών – Δόξα Δράμας 0-3 αφού η ομάδα των Σερρών αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
Εθνικός Γαζώρου – Δόξα Δράμας 0-3 α.α.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ