Αίσθηση από τις αιχμές που άφησε ο αρχηγός της Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος κατά των ξένων της ομάδας

Ο ΑΟ Ορεστιάδας με μια επική ανατροπή, κατάφερε να νικήσει μέσα στην Λαμία την τοπική ομάδα με 3-2 σετ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ αλλά και με 8-1 στο τάι μπρέικ, ενώ κατάφερε να σώσει την ήττα με 3-0 στο 30-28!

Παρά τη νίκη ωστόσο, ο ακραίος της Ορεστιάδας και αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Ριζόπουλος κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος ήταν με την απόδοση των συμπαικτών του και δεν… “μάσησε” τα λόγια του, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τους ξένους παίκτες της ομάδας.

«Πήραμε τη νίκη με ανατροπή και για αυτό μόνο είμαι ευχαριστημένος. Γενικά, όμως, εγώ προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε. Ήμασταν όλοι απαράδεκτοι απέναντι σε μία κατώτερη αγωνιστικα ομάδα», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Ριζόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Άλλωστε η ομάδα μας ακόμα δεν έχει σωθεί και πρέπει να καταλάβουν κάποιοι πως πρέπει να είμαστε σοβαροί. Φοράμε μία φανέλα βαριά και πρέπει να την τιμούμε. Στα δύο πρώτα σετ η ομάδα δεν υπήρχε. Καλώς ή κακώς οι ξένοι της Ορεστιάδας πρέπει να αντιληφθούν σε ποια ομάδα παίζουν». 

Ο Δημήτρης Ριζόπουλος, που πήγε πρόπερσι στην Ορεστιάδα από την Λαμία όπως και ο Αλέξανδρος Χήρας πέρυσι, ήταν οι κορυφαίοι στην αναμέτρηση για τους πράσινους του Βορείου Έβρου, σε αντίθεση με τους ξένους της ομάδας που δεν απέδωσαν σε αυτόν τον αγώνα καλά. Η Ορεστιάδα έφτασε με τη νίκη της τους 22 πόντους, ισοβαθμεί με Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αισθανθούν οι ομάδες του Έβρου ότι έχουν ήδη σωθεί, γιατί τότε θα κινδυνεύσουν να εμπλακούν στην περιπέτεια των πλέι άουτ.