Photos: 30 κλικ από τo ματς του Έβρου Σουφλίου με την «εξάσφαιρη» Καλαμαριά

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, όπως αναμενόταν, την αναμέτρηση με τον Έβρο Σουφλίου που ταξίδεψε με σύνθεση ανάγκης, χωρίς προπονητή μετά την παραίτηση του Δημήτρη Χατνάκη αλλά και χωρίς τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα να κληθεί να αναλάβει χρέη γκολκίπερ ο Λεωνίδας Ευφραιμίδης.

Η κυπελλούχος της ΕΠΣ Έβρου με την ήττα αυτή έμεινε στους 11 βαθμούς, δεχόμενος για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα έξι γκολ, ενώ οι Πόντιοι πέτυχαν την πιο εύκολη νίκη τους στο πρωτάθλημα, συντρίβοντας με 6-1 τους ουραγούς και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Φουριόζος μπήκε στην αναμέτρηση ο Απόλλωνας, αφού πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο 12άλεπτο πέτυχε τέσσερα τέρματα, αλλά τα δυο μέτρησαν. Η αρχή έγινε στο 10ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Τσαούση από τα αριστερά, ο Κανούλας με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Με τη σέντρα οι «κοκκινόμαυροι» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Ευσταθίου.

Οι γηπεδούχοι δεν κατέβασαν ταχύτητα και στο 15′ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0. Μετά από σέντρα του Ευσταθίου από τα δεξιά, ο Τσουκάνης με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 24′ με τον Χιζανασβίλι, με το 3-1 να αποτελεί το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Ούτε στην επανάληψη κατέβασε ταχύτητα το συγκρότημα του Γιάννη Πολλαετίδη, που σημείωσε άλλα τρία τέρματα. Στο 65′ ο Ευσταθίου έβγαλε τη σέντρα, ο Μωυσιάδης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βιλανάκης έκανε το 4-1. Δεκατέσσερα λεπτά μετά ο Τσουκάνης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση έκανε το 5-1. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 88′ ο Μωυσιάδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Κωνσταντίνου, Μουχάλης, Τσαούσης, Μάντζιος, Πάλα, Γιαξής (78΄ Ταουσάνης), Βιλανάκης, Τσουκάνης, Κανούλας (61΄ Μωυσιάδης), Γεωργίου, Ευσταθίου (69΄ Γιώργης)

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Εφραιμίδης, Μπάμνιος, Μαργαρίτης, Λειβαδιώτης, Λίτσιος, Χατζάκος, Δραγανίδης, Χιζανασβίλη (85΄ Δροσάκης), Μερτίκας (46΄ Ζάχος), Μεμέτ (46΄ Φακίτσας), Ζιγκερίδης

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ INTIME