Γ’ Εθνική: Στo Κοκκινόχωμα ο νέος «τελικός» για τον Εθνικό, στην Καλαμαριά για το γόητρο ο Έβρος Σουφλίου (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τις αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής, συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικης, με τις ομάδες της Θράκης, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον κυπελλούχο την Τετάρτη της ΕΠΣ Έβρου Έβρο Σουφλίου, να αγωνίζονται εκτός έδρας και να αναζητούν βαθμό ή βαθμούς κυρίως ο Εθνικός στις δύσκολες αναμετρήσεις που δίνουν με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και τον Απόλλων Καλαμαριάς αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο δέκατος τέταρτος Εθνικός Αλεξανδρούπολης (21 βαθμούς), αντιμετωπίζει στο Κοκκινόχωμα Καβάλας το Βυζαντιο που επισης έχει στόχο την παραμονή, αν και πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα (έβδομο στην βαθμολογία) έχοντας 31 βαθμούς, τέσσερις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης που εκτός Έβρου έχει 2 νίκες θέλει αλλά και χρειάζεται επειγόντως να επιστρέψει στις εκτός έδρας νίκες μετα την 1 Νοεμβρίου όταν κέρδισε με 1-2 την Θύελλα Φιλώτα στην Φλώρινα για την 7η αγωνιστικη, ενώ εκτός έδρας σε συνολικά δέκα αγώνες έχει 2 νίκες (3-1 Κρύα Βρυση, 2-1 Θύελλα Φιλώτα), επτά ήττες (1-2 Εθνικό Σερρών, 0-5 Καμπανιακό, 0-1 Έβρο Σουφλίου, 0-3 Άρη, 0-3 Νέστος, 0-1 Κοζάνη, 0-1 Εορδαικός) και μια ισοπαλία 0-0 στο Κιλκίς με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου για την 14η αγωνιστική.

Ο Εθνικός αυτή την στιγμή βρίσκεται έξι βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλα στην πραγματικότητα η διαφορά είναι στους εννιά από Αγιονέρι και Κοζάνη αν υπολογιστούν και οι αγώνες με τον Εθνικό Σερρών που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Στο πρωτο γύρο οι δυο ομαδες έμειναν στο μηδέν στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Έβρος Σουφλίου που έχει πετάξει «λευκή πετσέτα» με έξι συνεχόμενες βαριές ήττες και 2 βαθμούς στους δώδεκα τελευταίους του αγώνες. Έχοντας μόλις 11 βαθμούς και να γευτεί την νίκη από την 9η αγωνιστική και το ντερμπι με τον Εθνικό στο Σουφλί, ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη χωρίς τον παραιτηθέντα Δημήτρη Χατνάκη που παραιτήθηκε, και θα αντιμετωπίσει τον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριας, που βρίσκεται αρκετά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με 34 βαθμούς, επτά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Θυμίζουμε στον πρώτο γύρο ο Έβρος είχε χασει 0-4 από την Καλαμαριά στην Ορεστιάδα. Η ομάδα του Έβρου σε έντεκα εκτός έδρας αναμετρήσεις, όπου πέρυσι ήτανε πολύ δυνατός, έχει τρεις ισοπαλίες με Νέστο, Γάζωρο και Κρύα Βρύση και οχτώ ήττες.

Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή τους από το ThrakiSportS.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Απόλλων Καλαμαριάς-Έβρος Σουφλίου, Απόλλων Κρύας Βρύσης – Ηρακλής Αμπελοκήπων, Καμπανιακός-Εορδαϊκός, Εθνικός Νέου Αγιονερίου-Καβάλα, ΑΠΕ Λαγκαδά-Άρης, Δόξα Δράμας-Κοζάνη, ενώ ρεπό έχει ο Νέστος Χρυσούπολης. Θυμίζουμε στα χαρτιά Θύελλα Φιλώτα – Εθνικός Γαζώρου 3-0 αφού ο τελευταίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ