Γ’ Εθνική: Ουραγός ο Έβρος Σουφλίου αλλά… τρίτος σκόρερ ο Ζιγκερίδης! Ο πίνακας των γκολτζήδων του 1ου ομίλου

Στα οκτώ γκολ έφτασε ο Μπάμπης Ζιγκερίδης με τα δύο τέρματα που πέτυχε την Κυριακή εναντίον του Νέστου Χρυσούπολης. Ο σκόρερ του χρυσού τρίτου τέρματος που χάρισε τη νίκη στον Έβρο Σουφλίου στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου με την Ένωση Άνθειας Αριστείνου, μπορεί να αγωνίζεται με την ουραγό ομάδα του πρωταθλήματιος, αλλά η συχνότητα με την οποία βρίσκει δίχτυα τον φέρνουν στα υψηλά στρώματα του πίνακα των σκόρερς.

Ωστόσο τα δύο γκολ της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Νέστο Χρυσούπολης μπορεί να ήταν και τα τελευταία του για το πρωτάθλημα, αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία που θέλει την διοίκηση να εισακούει την πρόταση του προπονητή Δημήτρη Χατνάκη και να αποχωρεί από το πρωτάθλημα, κάτι που φημολογείται έντονα πλέον.

Αν συμβεί αυτό πάντως, δεν αποκλείεται άμεσα να βρει νέα στέγη, αφού ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής θα μπορεί να ενταχθεί οπουδήποτε επιθυμεί μέχρι το τέλος του μήνα, ακόμα και σε ομάδα Γ’ Εθνικής με την φανέλα της οποίας θα μπορέσει να συνεχίσει τα γκολ διεκδικώντας κάτι ακόμα καλύτερο στον πίνακα των σκόρερς.

Πάντως, αναλλοίωτη παρέμεινε, μετά τη διεξαγωγή και της 22ης αγωνιστικής, η κατάσταση στην κορυφή, με τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή να εξακολουθεί να προπορεύεται. Πρωτος σκόρερ του Εθνικού ο Γωνιάδης με 3 τέρματα. Αναλυτικά:

12 γκολ: Γαϊδαρτζής (Δόξα Δράμας)

11 γκολ: Καπνίδης (Άρης), Ζγκούρι (Νέστος Χρυσούπολης)

8 γκολ: Ζιγκερίδης (Έβρος Σουφλίου), Ντούνης (Άρης)

7 γκολ: Ν. Στεφανίδης (Εθνικός Αγιονερίου), Μπαρέττας, Τσίλογλου (Βυζάντιο Κοκκινοχώματος), Δουμάνης (ΑΟ Καβάλα)

6 γκολ: Πτηνόπουλος (ΑΟ Καβάλα), Κρυστάλλης (5 με Εθνικό Σερρών, 1 με ΑΠΕ Λαγκαδά), Τάτος (Άρης), Κουντουράς (Καμπανιακός), Κούτεφ, Γκατζολάρι (Νέστος Χρυσούπολης)

5 γκολ: Μαυροματίδης (Εορδαϊκός), Κεφαλάς (Βυζάντιο Κοκκινοχώματος), Μπαστάνης (Θύελλα Φιλώτα), Κυβελίδης (Άρης)

4 γκολ: Στεφανίδης (Θύελλα Φιλώτα), Χρήστου, Πάλλας (Καμπανιακός), Χασάνογλου (Νέστος Χρυσούπολης), Ίβιτς (Απόλλων Κρ. Βρύσης), Γιόνδης (Εορδαϊκός), Μπρατσιάνι (ΑΟ Καβάλα), Ντος Σάντος (Δόξα Δράμας), Σαμπιασβίλι (Ηρακλής Αμπελοκήπων), Πολίτης (ΑΠΕ Λαγκαδά), Γ. Τσικόπουλος, Βουτσιώτης (Κοζάνη), Ζανέτου (Απόλλων Καλαμαριάς)

3 γκολ: Γωνιάδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Καζάκης (ΑΟ Καβάλα), Λιόνης, Χιονίδης (Ηρακλής Αμπελοκήπων), Μαχαιρούδης, Μπουλγκούρας, Λαζαρίδης (Νέστος Χρυσούπολης), Μωϋσίδης, Προβατίδης, Παπαδημητρίου (Απόλλων Καλαμαριάς), Κουμπρόγλου (Δόξα Δράμας), Καρλόπουλος, Αποστολίδης (Βυζάντιο Κοκκινοχώματος), Ιορδανίδης (Θύελλα Φιλώτα), Νίρλας, Σιδηρόπουλος, Κίτσας (Απόλλων Κρ. Βρύσης), Ραγκαβίνας (Καμπανιακός), Κανούλας (2 με ΑΟ Καβάλα, 1 με Απόλλωνα Καλαμαριάς), Ξανθόπουλος, Ντούνγκας (ΑΠΕ Λαγκαδά), Ιντζίδης (Άρης)