Γ’ Εθνική: Συνεχίζει κανονικά στο πρωτάθλημα ο Έβρος Σουφλίου (μέχρι νεωτέρας…)

Η κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου έφερε χαμόγελα στο Σουφλί και η διοίκηση του συλλόγου σε έκτακτη συνεδρίασή της, το βράδυ της Τετάρτης, αναφορικά με το μέλλον του συλλόγου, έλαβε την αποφαση να συνεχίσει κανονικά.

Αν και όλοι αναγνωρίζουν ότι η υπόθεση παραμονής έχει χαθεί, τέθηκαν κάτω όλα τα δεδομένα και αποφασίστηκε η ομάδα να ταξιδέψει κανονικά στην Καλαμαριά. Την Πέμπτη οι παίκτες είχαν ρεπό, για να γιορτάσουν και την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά μια προπόνηση προγραμματίζεται την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Νέστο Χρυσούπολης, ο προπονητής Δημήτρης Χατνάκης είχε εκφράσει την άποψη ότι η ομάδα πρέπει να αποσυρθεί μετά τον τελικό του Κυπέλλου από το πρωτάθλημα, καθώς δεν έχει πλέον νόημα.

Επίσης είχε κάνει καταγγελίες για ανυπαρξία της διοίκησης, αν και η αλήθεια είναι ότι μετά την νίκη της Τετάρτης επί της Ένωσης Άνθειας Αριστείνου προσπάθησε να μετριάσει την κριτική του, τονίζοντας ότι η ίδια διοίκηση έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η αβεβαιότητα κυριαρχούσε στους πάντες, με τοθυς παίκτες να πιέζονται, καθώς μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσουν να πάνε ως ελεύθεροι σε άλλες ομάδες, σε περίπτωση που ο Έβρος Σουφλίου προχωρούσε στην αποδέσμευσή τους. Ωστόσο η απόφαση της Τετάρτης, υπό την επήρεια του νέκταρ της κατάκτησης του κυπέλλου, ήταν η ομάδα να συνεχίσει.

Κατά συνέπεια ο Έβρος Σουφλίου κατεβαίνει κανονικά την Κυριακή στην Καλαμαριά για να αντιμετωπίσει τον ιστορικό Απόλλωνα. Ωστόσο η απόφαση για συνέχιση στο πρωτάθλημα δεν αποκλείεται να αναθεωρηθεί, ανάλογα με την εξέλιξη των γεγονότων…