Προς απόσυρση από το πρωτάθλημα η ομάδα του Πέτρου Μάνταλου

Δεν κατέβηκε να αγωνιστεί την περασμένη Κυριακή για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης η ιστορική και επανιδρύσα φέτος ομάδα της Δόξας Υφαντών εναντιον του Κομψάτου Πολυάνθου και έχασε το παιχνίδι ανευ αγώνος με 0-3.

Πρόκειται για την ομάδα του χωριού του Πέτρου Μάνταλου, την οποία τον Νοέμβριο, όταν ηταν τραυματίας, πήγε και την παρακολούθησε στον αγώνα της με τις Ελπίδες Κομοτηνής (1-1 το αποτέλεσμα, φωτογραφία από την παρουσία του σε εκείνον τον αγώνα).

Φαίνεται ότι μαλλον αποχώρησε από το πρωτάθλημα, αφού δεν κατέβηκε το απόγευμα της Κυριακής με τον Πολύανθο. Μένει να δούμε αν ήταν μια αδυναμία της στιγμής ή αν θα το επαναλάβει και τις επόμενες αγωνιστικές, που θα σημάνει και την οριστική αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Η Δόξα Υφαντών είναι μια άκρως ιστορική ομάδα, που στο παρελθόν όχι μόνο έχει στεφθεί κυπελλούχος της ΕΠΣ Θράκης αλλά έχει προχωρήσει και στον θεσμό του Κυπελλου Ερασιτεχνών Ελλάδος φτάνοντας μέχρι και τον τελικό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το 1997, όπου και ηττήθηκε με 1-0 από την Ιωνία Χανίων.