Οι… τρεις ηρωικοί οπαδοί του Πανθρακικού που βρέθηκαν στο πέταλο των Πηγαδίων για το «Ελ Θράκικο»

Με… τυμπανοκρυοσίες είχε ανακοινωθεί την περασμένη εβδομάδα ότι μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, θα άνοιγε η Θύρα Δ του γηπέδου των Πηγαδίων, στο πέταλο δηλαδή, για να φιλοξενήσει τους οπαδούς του Πανθρακικού που θα πήγαιναν στην Ξάνθη να παρακολουθήσουν το «Ελ Θράκικο».

Μία ημέρα μετά από την διεξαγωγή του αγώνα, γίνεται αντιληπτό ότι όλος αυτός ο θόρυβος προκλήθηκε για… τρεις όλους κι όλους οπαδούς του Πανθρακικού! Ναι, τόσοι βρέθηκαν στην Θύρα Δ που άνοιξε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για τους φιλοξενούμενους (τους οποίους… «προστάτευσαν» στην άκρη της ίδιας θύρας επτά αστυνομικοί, υπερδιπλάσιοι δηλαδή από όσους οπαδούς παραβρέθηκαν σε αυτήν!!!).

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν άλλοι Κομοτηναίοι στο γήπεδο, απλά πήραν προφανώς σε άλλα σημεία του γηπέδου εισιτήρια και παρακολούθησαν το ματς μαζί με τους Ξανθιώτες φίλους τους. Ωστόσο στην θύρα που επισήμως άνοιξε για τους φιλοξενούμενους οπαδούς βρέθηκαν μόλις τρία άτομα. Τόσα έκαναν την διαδρομή των 60 χιλιομέτρων και έσπευσαν να αγοράσουν για εκεί εισιτήριο.

Η κακή πορεία του Πανθρακικού, που με το ένα πόδι δείχνει να έχει ήδη εγκαταλείψει την μεγάλη κατηγορία, αναμφισβήτητα έπαιξε τον ρόλο της στο να μην σπεύσουν μαζικά φίλοι της ομάδας της Κομοτηνής στην γειτονική Ξάνθη. Άλλωστε, με το ζόρι πάνε οι οπαδοί του Πανθρακικού και στο ΔΑΚ Κομοτηνής, με τους οργανωμένους να συνεχίζουν από την αρχή της χρονιάς το εμπάργκο της.

Η κόντρα των οργανωμένων με την διοίκηση έχει επίσης προφανώς παίξει τον ρόλο της. Αλλά να να βρίσκονται μόλις τρία άτομα για να πάνε από την Κομοτηνή στην Ξάνθη και να στηρίξουν την ομάδα της πόλης τους σε ένα ματς που όλοι έλεγαν ότι δεν έχει αύριο για τους Κομοτηναιους (και έτσι δείχνει να είναι), είναι ασφαλώς κάτι που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

Πρέπει να προβληματίσει τους ιθύνοντες της ομάδας της Κομοτηνής, οι οποίοι το λιγότερο που θα πρέπει να κάνουν, είναι να ψάξουν, να βρουν και να τιμήσουν αυτούς τους τρεις φιλάθλους τους, που συνεχίζουν να δίνουν το «παρών» και στηρίζουν την ομάδα σε αυτήν την δεινή κατάσταση στην οποία πλέον βρίσκεται…