Photos: Έκοψαν την πίτα τους τα τμήματα Ανδρών και Γυναικών της Ασπίδας Ξάνθης

Σε πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για τα τμήματα Ανδρών και Γυναικών της Ασπίδας Ξάνθης, παρουσία των παικτών και παικτριών του συλλόγου των προπονητών και φυσικά της διοίκησης.

Στην ταβέρνα “Τα Φαναράκια” πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για τα δύο τμήματα της Ασπίδας Ξάνθης, το αντρικό που ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή, και των Γυναικών που μετά την πρεμιέρα με το δεξί μπάινει σιγά-σιγά σε προετοιμασία για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον ΓΑΣ Κομοτηνή στην Ξάνθη την επόμενη εβδομάδα.

Στην πίτα των αντρών το φλουρί έτυχε στο κομμάτι της ομάδας, και μετά απο κλήρωση που έγινε μεταξύ των παικτών ο τυχερός της βραδιάς αναδείχτηκε ο Νίκος Χατζημιχαϊλίδης που κέρδισε μια δωροεπιταγή απο το κατάστημα ρούχων “Ρωσσίδης”. Στην πίτα των Γυναικών η τυχερή της βραδιάς ήταν η αρχηγός της ομάδας Λένα Αντώνογλου, που λίγες μέρες μετά τον εορτασμό των γενεθλίων της στο παρκέ(θυμηθείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) κέρδισε και το φλουρί, η  Αντώννογλου ήταν απούσα  και έτσι τον ρόλο να δώσει αυτή το φλουρί στην αρχηγό που έλειπε ανέλαβε μια απο τις “παλιές καραβάνες” της ομάδας η Βίκυ Καραλίδου που την βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες παρακάτω με το φλουρί δίπλα στον υπεύθυνο του τμήματος Δήμο Καλτσογιάννη.

Το ThrakiSportS ήταν εκεί και σας μεταφέρει μέσα απο το παρακάτω φωτορεπορτάζ όσα έγιναν στην κοπή πίτας των τμημάτων Ανδρών και Γυναικών της ομάδας μπάσκετ της Ασπίδας Ξάνθης…