«Πάμε για το διπλό», το σύνθημα του Θρακιώτη πιλότου που μετέφερε τον Ολυμπιακό στις Βρυξέλλες

«Πάμε για το διπλό». Με τα λόγια αυτά ο θρακιώτης πιλότος της Aegean Ζήσης Πεχλεβανούδης έδωσε το σύνθημα στους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Άντερλεχτ, κατά την διάρκεια της πτήσης για τις Βρυξέλλες.

Ο εκ Μεταξάδων Διδυμοτείχου έμπειρος καπετάνιος ήταν αυτός που μετέφερε για ακόμα ένα ταξίδι στο εξωτερικό την αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδος. Είναι και ο μόνος που μίλησε στο επίσημο βίντεο που δημοσιοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από το ταξίδι.

«Καλημέρα! Το πρώτος μας ταξίδι του Ολυμπιακού στην διοργάνωση του Europa League. Ταδιδεύουμε για το Βέλγιο στις Βρυξέλλες, όπου θα αντιμετωπίσουμε την Άντερλεχτ, μια ομάδα που είναι αήττητη επί 22 αγώνες στην έδρα της, όπως διάβασα», σχολίασε αρχικά ο Πεχλεβανούδης.

«Δύσκολο έργο, όμως για τα δύσκολα είμαστε εμείς. Πάμε λοιπόν για το διπλό», είπε ο θρακιώτης πιλότος, δίνοντας το σύνθημα. Όπως έχει αναφέρει και στο παρελθόν το ThrakiSportS, ο Ζήσης Πεχλεβανούδης είναι ο… μόνιμος κυβερνήτης των αποστολών του Ολυμπιακού στο εξωτερικό.

Θεωρείται το «γούρι» των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά και δεν είναι τυχαίο ότι στο βίντεο που δημοσιοποίησε η ΠΑΕαπό το ταξίδι στο Βέλγιο, είναι ο μόνος που μιλάει. Απολαύστε το…