Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πλατέλλα στον Παντελίδη και το γκολ που του είχε αφιερώσει μετά τη μεταγραφή του από την Ξάνθη

«Έφυγε ένας άγγελος που μας τραγουδούσε από τη γη και τώρα θα μας τραγουδά από τον ουρανό. Κάλο ταξίδι φιλαράκι μου». Με αυτό το μήνυμα στο facebook ο βαγγέλης Πλατέλλας αποχαιρέτισε τον Παντελή Παντελίδη, με τον οποίον διατηρούσαν φιλία που κρατούσε από τα χρόνια που ο νυν παίκτης της ΑΕΚ αγωνιζόταν στην Ξάνθη.

Έχοντας μεγαλώσει στην Νέα Ιωνία και με γνωστή την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, ο Παντελίδης δεν θα μπορούσε παρά να είναι φίλος της ΑΕΚ. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε βρεθεί αρκετές φορές στο Ολυμπιακό Στάδιο, προκειμένου να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά. Για αυτό και η ΠΑΕ ΑΕΚ έσπευσε με ανακοίνωση να τον αποχαιρετίσει. Ωστόσο αυτό που λίγοι ίσως θυμούνται είναι ότι πριν δυόμισι χρόνια, λίγο μετά την μεταγραφή του από την Ξάνθη στην Ένωση, ο Πλατέλλας είχε σπεύσει να αφιερώσει στον δημοφιλή τραγουδιστή ένα από τα πρώτα γκολ που σημείωσε με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ήταν  17 Νοεμβρίου 2013 όταν η ΑΕΚ υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ τον Άγιο Νικόλαο (για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής) και ο Παντελίδης βρέθηκε στο γήπεδο, παρακολουθώντας το παιχνίδι με τον Γιώργο Μελισσανίδη από τα επίσημα. Μαζί του ήταν και ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης, ο πρώτος άνθρωπος που κλήθηκε στο νοσοκομείο το πρωί για να τον αναγνωρίσει, μετά το τραγικό τροχαίο που του στοίχισε την ζωή.

Στο 73’ της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Πλατέλλας πέτυχε το τέταρτο γκολ των Κιτρινόμαυρων, κατευθύνθηκε προς τον πάγκο, πήρε ένα μαύρο μπλουζάκι και το σήκωσε προς τα επίσημα. Το μήνυμα που αναγράφονταν σε αυτό ήταν «Γίνεται, γίνεται, γίνεται», αναφορά στους στίχους της μεγάλης επιτυχίας «Δεν γίνεται» που εκείνο το διάστημα είχε κυκλοφορήσει ο καλλιτέχνης.

Λίγα λεπτά αργότερα, το συγκεκριμένο τραγούδι ακούγονταν και στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου συνήθιζαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να βάζουν δυνατά μουσική αμέσως μετά το τέλος των παιχνιδιών. Ο Πλατέλλας είχε αναπτύξει φιλική σχέση με τον Παντελίδη, όπως φαίνεται και από το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα που δημοσιοποίησε…