Οι δύο Θρακιώτες της αποστολής του Ολυμπιακού στις Βρυξέλλες για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Άντερλεχτ

Επί βελγικού εδάφους βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης   η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης  με την Άντερλεχτ για την φάση των 32 του Europa League.

Μάλιστα, στην αποστολή συμμετείχαν και δυο Θρακιώτες! Ο λόγος για τον κομοτηναίο δημοσιογράφο Στέφανο Λεμονίδη, φίλο και συνεργάτη του ThrakiSportS, που ταξίδεψε ως απεσταλμένος του Sport24 και του RedPlanet, καθώς και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας και επίσης καλό φίλο του ThrakiSportS Θωμά Θωμά, «πρωην πρωταθλητη τριπλουν στον Εθνικο Αλεξανδρουπολης», όπως έσπευσε να τον παρουσιάσει στο ευρύ κοινό ο Λεμονίδης στο facebook.

Κατά την άφιξή τους, οι Πειραιώτες ήρθαν… αντιμέτωποι με έντονο κρύο, καθώς παρά τον ήλιο, η θερμοκρασία ήταν κάτω του μηδενός και συγκεκριμένα, το θερμόμετρο έδειχνε -1 βαθμούς Κελσίου. Την φωτογραφία των δύο Θρακιωτών της αποστολής του Ολυμπιακού στις Βρυξέλλες την ανέβασε στο facebook ο ίδιος ο Στέφανος Λεμονίδης και μέσα σε λίγες ώρες έφτασε σε τριψήφιο αριθμό likes.

Παράλληλα, τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή όπως το «Παντού υπάρχει Θράκη. Δεν γίνεται χωρίς εμάς!!!» του Ξανθιώτη δημοσιογράφου Παναγιώτη Συρόπουλου και το «Τι παιδιά βγάζει η Θράκη» του γνωστού προπονητή βόλεϊ Κώστα Χαριτωνίδη, που έχει επίσης σχέση με την περιοχή μας λόγω του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης…