Στο «Άκου τι είπαν» του Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο η… ΑΕΔ και οι «Διδυμο-φιλέστεροι»

Προβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης από την τηλεόραση του Alpha το επεισόδιο του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού «Άκου τι είπαν» που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος, στο οποίο συμμετείχε και μια ομάδα πέντε φίλων από το Διδυμότειχο με τον τίτλο οι «Διδυμο-φιλέστεροι».

Ανάμεσα στους πέντε ήταν και ο Πασχάλης Σωτηρούδης, αντιπρόεδρος της ΑΕ Διδυμοτείχου, ο οποίος μάλιστα εκτέλεσε και χρέη οδηγού για αυτό το ταξίδι των πέντε στην Αθήνα, το οποίο έγινε άνευ αγροτικών μπλόκων αφού το γύρισμα είχε γίνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Οι άλλοι ήταν ο Νεκτάριος, ο Κώστας, ο Δημήτρης και ο Φούλης που είχε ρόλο αρχηγού.

Οι «Διδυμο-φιλέστεροι» βρήκαν απέναντί τους «Ακατάλληλους». Ξεκίνησαν μάλιστα την εκπομπή δυναμικά, κερδίζοντας την πρώτη ερώτηση στον πρώτο γύρο και εξασφαλίζοντας 88 πόντους, αλλά στην συνέχεια η αναμέτρηση έγινε ντέρμπι. Αν και οι Εβρίτες προηγήθηκαν με 129-88, τελικά ο δραματικός αγώνας έβγαλε ως νικητές τους «Ακατάλληλους». Το παράδοξο είναι ότι από τους πέντε γύρους κέρδισαν τους τρεις, αλλά είχαν λίγους πόντους, ενώ ο πέμπτος και τελευταίος έδωσε 252 πόντους και χάρισε τη νίκη στους «Απαράδεκτους».

«Μπορεί εμείς να χάσαμε στο παιχνίδι, εσείς όμως κερδίσατε τις καρδιές μας. Σας ευχαριστούμε όλους για αυτή την ψυχολογική στήριξη που μας δείξατε, στην αρχή και στο τέλος αυτού του παιχνιδιού, να είστε σίγουροι οτι εμείς περάσαμε υπέροχα και προτιμάμε που κερδίσαμε εσάς, παρά τα 5000€, μας συγκινήσατε κ μας κερδίσατε ο καθένας ξεχωριστά με τον τρόπο του!!!!!», έγραψε ο Πασχάλης Σωτηρούδης στο facebook, που δεν φάνηκε μαζί με την Εβρίτικη ομάδα σε μεγάλη φόρμα στο ερώτημα «πείτε μια λέξη που ακολουθεί την αγγλική λέξη στριπ».

Πάντως, οι πέντε φίλοι από το Διδυμότειχο το διασκέδασαν με την ψυχή τους και όσοι επιθυμούν να δουν το επεισόδιο με την συμμετοχή της αγαπημένης αυτής παρέας, ανάμεσά τους και τον αντιπρόεδρο της ΑΕΔ, μπορούν να δουν το βίντεο κάνοντας κλικ ΕΔΩ…