Όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου στα Πηγάδια απο Λουτσέσκου και Τερεζόπουλο

Την ικανοποιήσει τους για την παρουσία που είχαν οι ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο εξέφρασαν οι προπονητές Ξάνθης και Αστέρα Τρίπολής στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Με τον προπονητή της Ξάνθης πάντως να σχολιάζει και το φάουλ του Μπαντή στον Νιέτο που δεν καταλογίστηκε, όπως και την αποβολή του γκολκίπερ του Αστέρα στην ίδια φάση.

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο προπονητές:

Ραζβάν Λουτσέσκου (προπονητής Skoda Ξάνθη): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας πίεζε πολύ και ψηλά. Έπαιζε με πειθαρχία και στα πρώτα λεπτά του αγώνα δεν μας επέτρεψε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κάναμε το λάθος να μην παίξουμε στην πλάτη του Αστέρα αλλά να πιέσουμε και εμείς στο μισό γήπεδο με αποτέλεσμα να μην είμαστε απειλητικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας και κερδίσαμε μπαλιές χωρίς να επιτρέψουμε στον αντίπαλο μας να γίνει απειλητικός».

Για τη φάση του Νιέτο: «Ο τερματοφύλακας του Αστέρα έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα επειδή έκανε φάουλ εκτός περιοχής. Σε κάθε περίπτωση είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, γιατί παίξαμε καλά απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα και τους αναγκάσαμε να μας σεβαστούν».

Δημήτρης Τερεζόπουλος(προπονητής Αστέρα Τρίπολης): “Ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ κρίσιμο ματς απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε καλό σχεδιασμό και στο πρώτο ημίχρονο κλείσαμε την Ξάνθη και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε πολλά λάθη αλλά και πάλι δεν απειληθήκαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας”.