ΕΣΠΕΘΡ: Πρωταθλητής στη Β’ Εθνική Ανδρών ο Άθλος Ορεστιάδας ενώπιον 400 φιλάθλων!

Την άνοδο στην Α2 Κατηγορία Ανδρών θα διεκδικήσει ο Άθλος Ορεστιάδας. Η νεοσύστατη ομάδα, που δημιουργήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι, κέρδισε τον άτυπο «τελικό» του πρωταθλήματος με τον ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου για την τελευταία αγωνιστική του Δ’ Ομίλου της Β’ Εθνικής Ανδρών που διοργάνωσε η Ενωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Ετσι ο Άθλος Ορεστιάδας αναδείχθηκε πρωταθλητής της Α’ Περιφέρειας της ΕΟΠΕ και θα κληθεί να διεκδικήσει την άνοδό του στην Α2 Ανδρών σε αγώνα μπαράζ που θα διεξαχθεί μέσα στον επόμενο ένα μήνα με την πρωταθλήτρια από την περιφέρεια της Κρήτης. Στον αγώνα για την τελευταία αγωνιστική, περισσότερα από 400 άτομα βρέθηκαν στο «Νίκος Σαμαράς» και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Ο Άθλος Ορεστιάδας ξεκίνησε πολύ δυνατά και κατέκτησε με 25-8 το πρώτο σετ, κάνοντας το πρώτο βήμα για τη νίκη που θα σφράγιζε τον τίτλο. Πολύ πιο δύσκολα κατέκτησε και το δεύτερο σετ με 25-23, αλλά εξασφαλίζοντας τον πόντο, ουσιαστικά εξασφάλιζε και τον τίτλο. Στο τρίτο σετ ο Έβρος Σουφλίου μείωσε σε 2-1 παίρνοντάς το με 16-25, αλλά το τέταρτο, που ήταν δραματικό, άνηκε και πάλι στον Άθλο που το πήρε με 26-24.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ από τον αγώνα Άθλου Ορεστιάδας – Έβρου Σουφλίου αλλά και φωτορεπορτάζ από την μεγάλη επιτυχία του Άθλου Ορεστιάδας, που στέφθηκε πρωταθλητής ΕΣΠΕΘΡ και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Κατηγορία σε αγώνα μπαράζ.