ΕΠΣ Ξάνθης: Στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΞ

Τι και αν η Αθλητική Ένωση Ξάνθης πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 5-1 επί του Ερμή Μάνδρας στο ντέρμπι της παραμονής που έγινε στο γήπεδο των Κιμμερίων; Το ματς στιγματίστηκε  απο δύο σοβαρούς τραυματισμούς, με τους Μουαρέμογλου Γκιολνέζ και Χουσείν Καδρή να διακομίζονται στο νοσοκομείο.

Ο πρώτος τραυματισμός σημειώθηκε στο 17′ όταν ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Ξάνθης Γκιουλνέζ Μουαρέμογλου χτύπησε με αντίπαλο στον αέρα με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΞ να πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτος, καθώς είχε ανοίξει το κεφάλι του, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να καλούν αμέσως το ασθενοφόρο με τον Μουαρέμογλου να ζαλίζεται. Ευτυχώς το ασθενοφόρο έφτασε άμεσα και ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου του έγιναν ράμματα, και ευτυχώς όπως πληροφορηθήκαμε βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση του να μην εμπνέει ανησυχία.

Πέντε λεπτά μετά τον τραυματισμό του Μουαρέμογλου οι γηπεδούχοι είδαν και δεύτερο ποδοσφαιριστή τους να πέφτει στο έδαφος και να μην μπορεί να συνεχίσει, με τον Χουσείν Καδρή να δέχεται ένα σπρώξιμο στον αέρα και καθώς έπεφτε στο έδαφος να πέφτει με το χέρι, το οποίο βγήκε από την θέση του. Ο Καδρή μεταφέρθηκε άμεσα με το όχημα ενός εκ των φίλων της γηπεδούχου ομάδας στο Νοσοκομείο Ξάνθης και εκεί μετά τις εξετάσεις τα πράγματα έδειξαν πιο σοβαρά καθώς η διάγνωση ήταν πως του “βγήκε” η κλείδα και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΞ θα πρέπει να κάνει εγχείριση, που κατά πάσα πιθανότητα να του στερήσει την δυνατότητα να αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του τη φετινή σεζόν.