Ένας Θρακιώτης σφυρίζει τον πρώτο μεγάλο τελικό της χρονιάς! Ο Ανδρέας Μπέτμαν ορίστηκε διαιτητής στο Κύπελλο Γυναικών!!!

Ο Ξανθιώτης Ανδρέας Μπέτμαν θα είναι ο πρώτος διαιτητής στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών Χάντμπολ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη, έχοντας ως παρτενέρ τον Μιχάλη Τζαφερόπουλο. Μία ημέρα πιο πριν θα φιλοξενηθούν στο κλειστό της Μίκρας οι δύο ημιτελικές αναμετρήσεις.

Την Παρασκευή το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 14ου φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών.

Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΠ Αθανάσιος Μανδάς, καθώς και εκπρόσωποι των Σωματείων ΠΑΟΚ,  Νέα Ιωνία, Αμύντας Αμυνταίου και Αναγέννηση Άρτας που συμμετέχουν στην τελική φάση.

Στους ημιτελικούς του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ της Ξανθιώτισσας Ελένης Προκοπίδου θα αντιμετωπίσει τον Αμύντα Αμυνταίου ενώ στον δεύτερο ημιτελικό η Νέα Ιωνία της Αλεξανδρουπολίτισσας Μάγδας Κεπεσίδου (κορυφαίας αθλήτριας στην Θράκη για το 2015 σύμφωνα με την ψηφοφορία του ThrakiSportS) θα παίξει με την Αναγέννηση Άρτας.

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, μετά την αναβολή του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ του Βόλεϊ πριν δυο εβδομάδες, αυτός θα είναι ο πρώτος μεγάλος τελικός του 2016 σε οποιοδήποτε άθλημα. Και θα τον σφυρίξει ως πρώτος διαιτητής ένας Θρακιώτης.

 

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016
Ημιτελικοί F4 Κυπέλλου Γυναικών
Σπίτι του Χάντμπολ 14:30, ΠΑΟΚ- Αμύντας Αμυνταίου (Παπαματθαίου- Χρηστίδη, Αγγελίδης)
Σπίτι του Χάντμπολ 16:30, ΟΦ Νέας Ιωνίας- Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας (Πατιός- Τσιάνας, Παρτεμιάν)

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016
Τελικός F4 Κυπέλλου Γυναικών
Σπίτι του Χάντμπολ 16:00 (Μπέτμαν– Τζαφερόπουλος, Μεϊμαρίδης, Χατζηγεωργίου)