ΕΠΣ Θράκης: Σαββατόβραδο (και) ο φετινός τελικός του Κυπέλλου

Σαββατόβραδο και υπό το φως των προβολέων θα διεξαχθεί και ο φετινός τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, όπως έγινε γνωστό. Ως ημερομηνία του ορίστηκε η 27η Φεβρουαρίου.

Μετά την απόφαση να δοθεί παράταση στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων να δηλώσουν τους κυπελλούχους τους στην ΕΠΟ ως το τέλος του μήνα (αρχικά είχε οριστεί ως απώτατη ημερομηνία η 18η του μηνός), αποφασίστηκε να μην αλλάξει  προγραμματισμός.

Οι δύο επαναληπτικοί ημιτελικοί αγώνες (καθώς ήδη έχουν γίνει τα πρώτα παιχνίδια) έχουν προγραμματιστεί για την άλλη Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου. Δέκα μέρες μετά, βράδυ Σαββάτου, υπό το φως των προβολέων στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί ο τελικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ημέρα δεν θα διεξαχθεί αγωνιστική δράση για την Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Το προσεχές Σάββατο 13 Φεβρουαρίου θα έχουμε την 20η αγωνιστική, το μεθεπόμενο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου την προτελευταία 21η αγωνιστική και η τελευταία μάλλον θα γίνει μεσοβδόμαδα, την Τετάρτη 2 Μαρτίου.