Σοκ με τον τραυματισμό της Κατερίνας Παπάζογλου στο φάιναλ φορ νεανίδων της ΕΠΕΣΘ

Άρης και Ελπίδα Αμπελοκήπων θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας νεανίδων του φαιναλ 4 της ΕΠΕΣΘ στις 21.00 το βράδυ της Τρίτης  στο Νέο Ρύσιο αλλά οι αγώνες επισκιάστηκαν από το σοβαρό τραυματισμό της ταλαντούχας εβρίτισσας διεθνούς Κατερίνας Παπάζογλου στον δεύτερο ημιτελικό με τους Μακεδόνες Αξιού, που βρήκε νικήτριες τις «πράσινες» της Ελπίδας.

Ο σοβαρός τραυματισμός της στο γόνατο πάγωσε άπαντες. Η διεθνής ακραία (ανιψιά του βοηθού προπονητή στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης Γιώργου παπάζογλου) σε μία ανύποπτη φάση που επιχείρησε να αλλάξει πορεία στο σώμα της, πάτησε άτσαλα και γύρισε το γόνατο της. Το πρωί έκανε μαγνητική σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Πάντως, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τριών μηνών από την αγωνιστική δράση. Κατά τα άλλα, η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ο Άρης Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΠΕΣΘ καθώς στους ημιτελικούς που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας η Ελπίδα νίκησε του Μακεδόνες Αξιού 3-1 σετ και ο Άρης τον Αίαντα Ευόσμου 3-0 (25-22, 25-16, 25-18).