LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Πανιώνιος 0-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Πανθρακικός – Πανιώνιος για την 20η αγωνιστική της Super League.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε άμεση ενημέρωση από την εξέλιξη στον αγώνα δίχως αύριο του Πανθρακικού με τον Πανιώνιο για την 20η αγωνιστική της Super League.

Ωρα 16:47 Αξίζει πριν ξεκινήσουμε με τα στοιχεία του αγώνα να σας ενημερώσουμε ότι την αναμέτρηση Πανθρακικός – Πανιώνιος σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σύντομα και σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:50 Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:54  Χορηγός της μετάδοσης είναι επίσης η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:57  Τέλος να ευχαριστήσουμε την εφημερίδα “Θρακική Αγορά” που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη και έχει πλήρες αθλητικό ένθετο, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε σε συνεργασία και με την ομάδα του ThrakiSportS για όλα τα αθλητικά νέα της εβδομάδας που πέρασε.

Ωρα 16:59 Πρώτο ματς στον πάγκο του Πανθρακικού για τον Γιάννη Χατζηνικολάου, που αντικατέστησε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ωρα 17:01  Πάντως ο κόσμος είναι λιγος για την κρισιμότητα του αγώνα. Πάμε στις συνθέσεις.

Ωρα 17:03  Η εντεκάδα του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Λαδάκης, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Χασομέρης, Ντιγκινί, Ίγκορ.

Ωρα 17:05 Στον πάγκο για τον Γιάννη Χατζηνικολάου είναι οι Τζελέπης, Χρήστου, Παπαχρήστου, Μεχία, Μουδούρογλου, Ροζέριο, Νικόλτσης.

Ωρα 17:08 Η εντεκάδα του Πανιωνίου: Διούδης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Καθάριος, Βιγιάλμπα.

Ωρα 17:10 Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κράτησε δίπλα του στον πάγκο τους Παπαδόπουλο, Βλάχο, Μασούρα, Πατσατζόγλου, Μπαργκάν, Τζανδάρη, Ανσαριφάρντ.

Ωρα 17:12 Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Θανάσης Γιάχος του Συνδέσμου Χίου με βοηθούς τους Νίκος Γεωργαράκο και Γιάννης Σίπκα των Συνδέσμων Αθηνών και Πέλλας αντίστοιχα.

Ωρα 17:14 Ντεμπούτο με γενέθλια για τον Γιάννη Χατζηνικολάου στον πάγκο του Πανθρακικού.

Ωρα 17:15 Στα επίσημα του γηπέδου βρίσκεται και ο Κάσες, παρουσία που δημιουργεί πολλές απορίες.

Ωρα 17:17  Πάμε για την έναρξη του αγώνα

1′  Εναρξη του αγώνα

3′ Πριν από λίγο τελείωσε ο αγώνας στο Αγρίνιο που ανοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής και ο Παναιτωλικός του Γιάννη Μαντζουράκη επικράτησε 1-0 της Καλλονής του Νίκου Καραγεωργίου στέλνοντάς την ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον πρόωρο υποβιβασμό.

5′ Ο Σιώπης που χτύπησε δεν δείχνει να έχει κατι σοβαρό.

7′ Κίτρινη κάρτα στον Μπουγαΐδη για σκληρο φαουλ πάνω στον Καραμάνο.

11′ Κίτρινη κάρτα στον Τασουλή.

12′ Ακυρώθηκε ως οφ σαιντ γκολ του Ίγκορ που οριακά ίσως ήταν μπροστά απο τους αμυντικούς παίρνοντας το ριμπάουντ σε δυνατό σουτ του Ποτουρίδη. Κρίμα ξεγελαστήκαμε όλοι αρχικά.

20′ Κίτρινη κάρτα στον Βιγιάλμπα για διαμαρτυρία, στο Γιάχο αφού ζήτησε θέατρο για βουτιά του Μπαικαρά.

23′ Ο Πανθρακικός προσπαθεί να αναλάβει τον έλεγχο του αγώνα.

30′ Πιέζει πλεόν ο Πανθρακικός που έχει πλήρως τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να χάσει κάποια μεγάλα ευκαιρία μέχρι στιγμής πλην του ακυρωθέντος τέρματος.

31′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Πανθρακικό με τον Μέχια χωρίς προπονήσεις λόγω του φιλικού αγώνα της εθνικής του της Ονδούρας, να περνά αντί του Λαδάκη, που τραυματίστηκε ελπίζουμε όχι σοβαρά για τον ταλαιπωρημένο γενικά αρχηγό.

32′ Άστοχο σουτ του Μπαικαρά.

36′ Κίτρινη κάρτα στον Μεχία για φάουλ πάνω στον πρωην “πράσινο” Καθάριο.

43′ Κίτρινη κάρτα στον Μανώλη Σιώπη.

45′ Δυο τα λεπτά των καθυστερήσεων.

45+5′ Λήξη ημιχρόνου. Ο Πανθρακικός  προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα του Πανιωνίου, αλλά η επιθετική αδυναμία του είναι εμφανής. Στις καθυστερήσεις ο Ίγκορ χτύπησε στο κεφάλι και του τοποθετήθηκε ειδικός επίδεσμος φεύγοντας νωρίτερα από τους υπόλοιπους στα αποδυτήρια.  Αποτέλεσμα ημιχρόνου Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-0 

Ωρα 18:09 Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:12  Θυμίζουμε επίσης ότι την αναμέτρηση Πανθρακικός – Πανιώνιος σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σύντομα και σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:15 Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:18  Τέλος να ευχαριστήσουμε την εφημερίδα “Θρακική Αγορά” που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη και έχει πλήρες αθλητικό ένθετο, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε σε συνεργασία και με την ομάδα του ThrakiSportS για όλα τα αθλητικά νέα της εβδομάδας που πέρασε.

Ωρα 18:23  Μπαίνουν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, πάμε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

46′  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τους παίκτες του Πανθρακικού στη σέντρα, χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες.

47′ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Μπακασέτας και Καραμάνος άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο πρώτος έκανε το σουτ από πλάγια δεξιά αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε και οι παίκτες του Πανιωνίου δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο αν και πήραν το “ριμπάουντ”.

55′  Πιο επιθετικά έχει ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος αλλά την κατοχή την διατηρούν οι παίκτες της Κομοτηνής, αλλά είναι μια φλύαρη κατοχή χωρίς ουσία μέχρι στιγμής.

57′  Πολύ καλή ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Εξαιρετική προσπάθεια από αροιστερά από Ντιγκινί, χορεύει δύο αντιπάλους και δίνει την κατάλληλη στιγμή στον Μπαϊκαρά που βγάζει την σέντρα, στην καρδιά της άμυνας πιάνει την κεφαλιά ο Χασομέρης αλλά την έστειλε πάνω στον Διούδη.

59′  Νέα ευκαιρία για Πανθρακικό, εκτελεί φάουλ ο Ποτουρίδης, ο Ιγκορ νικά στον αέρα την άμυνα του Πανιωνίου και πιάνει την μπάλα (αν και παίζει με επιδέσμους, ίσως και με ράμματα στο κεφάλι) αλλά την στέλνει άουτ.

64′ Σουτ του Ντιγκινί από καλή θέση θα περάσει αρκετά πάνω από την εστία του Διούδη.

67′ Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Μασούρας μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, ο Βιγιάλμπα βγαίνει.

69′  Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Ροτζέριο Μάρτινς μπαίνει, ο Χασομέρης είναι αυτός που βγαίνει και χειροκροτείται από τον λίγο πάντως κόσμο στο ΔΑΚ, για τα δεδομένα της κρισιμότητας αυτού του αγώνα.

72′ Κίτρινη κάρτα στον Ρισβάνη.

76′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ρισβάνη για φάουλ στον Ιγκορ. Με δέκα ο Πανιώνιος για το επόμενο τέταρτο μετά την υπόδειξη του Γιάχου που προκαλεί αντιδράσεις από τους παίκτες των φιλοξενούμενων.

78′  Χρυσή ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Εγινε το γύρισμα στην περιοχή, ο Μπαϊκαρά έπιασε το σουτ από δεξιά αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

80′ Κίτρινη στον Ντιγκινί για φάουλ πάνω στον Μπαργκάν.

81′ Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Έξω ο Μπακασέτας, μέσα ο Τζανδάρης σε μια προσπάθεια του Ουζουνίδη από τη στιγμή που η ομάδα του παίζει με δέκα παίκτες να κρατήσει το μηδέν.

82′  Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Πανθρακικό. Έξω ο Ηλιάδης και μέσα ο Νικόλτσης. Όλα για όλα από τον Χατζηνικολάου – και σωστά. Αν δεν έρθει το τρίποντο, ο βαθμός δεν θα έχει και μεγάλη αξία στην θέση που είναι οι Κομοτηναίοι.

86′ Απίστευτη φάση για τον Πανιώνιο που κερδίζει πέναλτι και αποβολή του Παπαγεωργίου. Ο Καραμάνος μετά από λάθος συνεννόηση των παικτών του Πανθρακικού που έκαναν ένα άκρως παιδικό λάθος, βρέθηκε φάτσα με το τέρμα και με τον Αθανασιάδη εξουδετερωμένο. Έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι, πήρε το ριμπάουντ και την έστειλε στα δίχτυα αλλά πριν περάσει την γραμμή ο Παπαγεωργίου την έδιωξε με το χέρι, σαν τερματοφύλακας καλύτερος και από τον Αθανασιάδη. Κόκκινη και πέναλτι…

88′  Γκολ για τον Παβιώνιο. Εύστοχο το χτύπημα πέναλτι από τον Βαγγέλη Οικονόμου και έξαλλα τα πανηγύρια από τους φιλοξενούμενους, υπερβολικά έξαλλα θα λέγαμε. Τρέχει στον πάγκο και γίνονται ένα κουβάρι οι παίκτες του Πανιωνίου με τον Ουζουνίδη. Πανθρακικός – Πανιώνιος 0-1.

89′ Αποβολή του Ζόραν Στοϊνοβιτς για τις εντονότατες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Πανθρακικού στην φάση του πέναλτι ότι είχαν μπει μέσα στην περιοχή πριν την εκτέλεση οι πιο πολλοί παίκτες των φιλοξενούμενων, όμως ο Γιάχος έχει δείξει σέντρα.

90′  Ξανάρχισε το παιχνίδι και θα έχουμε πέντε λεπτά καθυστερήσεις. Αυτή ήταν όμως μάλλον η χαριστική βολή για τον Πανθρακικό.

90+2΄  Κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου για καθυστέρηση.  Πιο πριν δέχτηκε και ο Ροτζέριο Μάρτινς του Πανθρακικού.

90+4′  Κίτρινη κάρτα και στον Διούδη για καθυστέρηση να εκτελέσει ένα άουτ μετά από μια προσπάθεια – κεφαλιά του Ντιγκινί που πέρασε άουτ.

90+5′  Τέλος του αγώνα και έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους παίκτες και τους παράγοντες του Πανιωνίου, λες και πήραν κύπελλο. Χορεύουν, πανηγυρίζουν, απίστευτα έντονοι οι πανηγυρισμοί από τους παίκτες του Πανιωνίου την ώρα που αποχωρούν με σκυμμένα κεφάλια για ακόμα μια φορά οι του Πανθρακικού. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Πανιώνιος 0-1.