Στο ευρωπαϊκό ματς του Εθνικού και σε προπόνηση της Ορεστιάδας ο Δρίκος με αφορμή την άνοδό του στον Έβρο

Την ευκαιρία να δει τον ευρωπαϊκό αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά και την προπόνηση της Ορεστιάδας το απόγευμα της Πέμπτης θα έχει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Σωτήρης Δρίκος, με την αφορμή της παρουσίας του στον Έβρο.

Ο Δρίκος βρίσκεται στην περιοχή στο πλαίσιο των συγκεντρωτικών προπονήσεων που έχουν προγραμματιστεί από τους περιφερειακούς ομοσπονδιακούς προπονητές στα κλιμάκια Νοτίου και Βορείου Έβρου της  Εθνικής Παμπαίδων.

Η έλευσή του όμως αποτελεί και την καλύτερη αφορμή για να συναντηθεί με παίκτες, προπονητές και παράγοντες στην «πρωτεύουσα του βόλεϊ στην Ελλάδα», όπως όχι άδικα χαρακτηρίζεται ο Νομός Έβρου.

Πάντως, λόγ του τραυματισμού του, δεν θα έχει τη δυνατότητα να δει τον Ανέστη Δαλακούρα. Ως γνωστόν, σε σχέση με τους άλλους Εβρίτες που κάλεσε το καλοκαίρι στην Εθνική, οι Τζούριτς και Κουμεντάκης βρίσκονται πλέον στο καμπιονάτο ενώ ο Γκαράς αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Κανείς όμως δεν μπορεί να ξέρει αν θα του κινήσει το ενδιαφέρον κάποιος άλλος παίκτης, όπως για παράδειγμα ο λίμπερο του Εθνικού Άκης Δαρίδης ή οι Χρήστος Κιόσης και Δημήρης Ριζόπουλος που έχουν φημολογηθεί ότι «χτυπούν» με τις εμφανίσεις τους την πόρτα της Εθνικής.

Ο Σωτήρης Δρίκος μετά την συγκεντρωτική των παμπαίδων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Μαΐστρο θα βρεθεί στις 19:00 το απόγευμα στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» για το ματς εθνικός-Σπαρτάκ Λιγκ, ενώ την Πέμπτη μετά την συγκεντρωτική του κλιμακίου Ορεστιάδα-Σουφλίου, θα παρακολουθήσει στο «Νίκος Σαμαράς» και την προπόνηση της ανδρικής ομάδας του ΑΟΟ και θα έχει επαφές με τοπικούς παράγοντες και προπονητές.