Έδιωξε ο Μάντζιος τον Ρομέου και εισηγήθηκε απόκτηση Μεχία στον Λεβαδειακό

O Βραζιλιάνος πρώην μέσος του Πανθρακικού Ρομέου έλυσε το συμβόλαιό του και αποχώρησε από τον Λεβαδειακό, όπου είχε πάει το περασμένο καλοκαίρι.

Σε αντίθεση με την ομάδα της Κομοτηνής που όταν είχε τραυματιστεί πριν δυο χρόνια είχε δείξει υπομονή και τον περίμενε, ανανεώνοντας μάλιστα το συμβόλαιό του, στην Λειβαδιά δεν συνέβη το ίδιο.

Έτσι, επιστρέφει στη Βραζιλία για να συνεχίσει εκεί την αποκατάσταση του τραυματισμού του και είναι άγνωστο αν θα επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα, τουλάχιστον ως παίκτης.

Την ίδια ώρα πάντως, φουντώνουν οι φήμες από την Λιβαδειά ότι ένας άλλος γνωστός στους Κομοτηναίους θα στελεχώσει σύντομα την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Ο λόγος για τον Αλφρέδο Μεχία που αγωνίζεται τον τελευταίο 1,5 χρόνο στον Πανθρακικό και (εξακολουθεί να) είναι βασικό στέλεχος της ομάδας.

Είχε έρθει στην Ελλάδα όταν προπονητής των Θρακιωτών ήταν ο Άκης Μάντζιος, νυν τεχνικός του Λεβαδειακού, που έχει την καλύτερη δυνατή άποψη για τον μέσο από την Ονδούρα.

Ο Λατινοαμερικανός μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα της Κομοτηνής, λένε αθηναϊκά δημοσιεύματα.

Ο Μάντζιος εξετάζει σοβαρά την προοπτική της απόκτησής του. Άλλωστε από την ομάδα της Βοιωτίας επισημαίνουν ότι ψάχνουν για παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση του, δηλαδή στη μεσαία γραμμή.

«Το θέμα είναι ότι ενδιαφέρον για τον 25χρονο χαφ έχουν δείξει και άλλες ομάδες της κατηγορίας», επισημαίνει για παράδειγμα το Sport24.

To ακόμα πιο σοβαρό όμως είναι ότι δεν αναφέρεται πουθενά αν οι κινήσεις αυτές γίνονται μόνο από το καλοκαίρι ή αν ενδεχομένως συμβούν και τώρα, προκειμένου να βάλει κάτι στα ταμεία του και ο Πανθρακικός.

Και το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι ακόμα και αν φύγει το καλοκαίρι, οι αποχωρήσεις πλέον γίνονται τόσο πολλές και οι αφίξεις τόσο λίγες, που η κατάσταση στην ομάδα της Κομοτηνής δείχνει μη διαχειρίσιμη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μεχία αυτές τις ημέρες δεν είναι στην Κομοτηνή αλλά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, έχοντας υποχρεώσεις με την Εθνική του Ομάδα. Για αυτό και είναι αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο…