Δεν θα πάει η οικογένεια Σαμαρά στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»

Το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν έχει αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα, αφού θα φιλοξενηθεί στην Σύρο το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Σε αυτό προσκλήθηκε και η Έλενα Δούκα – Σαμαρά, μετά την περσινή απουσία της από το φάιναλ φορ της Γλυφάδας όπου στον τελικό έπαιξαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με τον Ολυμπιακό, την οποία είχε σχολιάσει το ThrakiSportS. Τότε ουδέποτε έγινε γνωστό αν η απουσία οφειλόταν σε παράλειψη της ΕΣΑΠ να την προσκαλέσει ή σε δική της αδυναμία να παραβρεθεί.

Την φετινή σεζόν πάντως σε κάθε περίπτωση η ΕΣΑΠ δεν ξέχασε και απηύθυνε πρόσκληση. Ωστόσο η χήρα του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά με μια ευγενική επιστολή της, ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην πρόσκληση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ετσι για ακόμα μια χρονιά η οικογένεια του Νίκου Σαμαρά θα απουσιάζει από την τελική φάση της διοργάνωσης που φέρει το όνομά του.

Αναλυτικά, το κείμενο της επιστολής που απέστειλε η Έλενα Δούκα Σαμαράς στην ΕΣΑΠ:

Αξιότιμοι κύριοι,
Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση να παραβρεθώ στη διοργάνωση του League Cup «Νίκος Σαμαράς» στην όμορφη Σύρο. Περισσότερο σας ευχαριστώ για τη συνέχιση του League Cup με την ονομασία «Νίκος Σαμαράς» διότι για μένα, το γιο μου και την υπόλοιπη οικογένεια του, αποτελούν φόρο τιμής και μνήμης του αθλητή Νίκου Σαμαρά.
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να παραστώ στη διοργάνωση που θα γίνει στη Σύρο.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στη διοργάνωση και πάντα αθλητικές επιτυχίες.
Έλενα Δούκα Σαμαρά