Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής και η κοπή της πίτας τους (+photos)

Έκαναν εκλογές, συνήλθαν σε σώμα και μάλιστα φρόντισαν σαν πρώτη ενέργεια να κόψουν και την πίτα τους! Ο λόγος για τους παλαιμάχους της ΑΕ Κομοτηνής που ψήφισαν στις 13 Ιανουαρίου στη Γενική Συνέλευση, συνήλθαν σε σώμα στις 19 του μήνα και έκοψαν στην συνέχεια και την πίτα τους.

Νέος πρόεδρος ανέλαβε μετά τις αρχαιρεσίες αλλά και την κατανομή αξιωμάτων ο Γιάννης Μηλιατζόπουλος, τραπεζικός υπάλληλος. Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Γιάννης Κετιπίδης Γιάννης επί (χρόνια πρόεδρος του συνόλου της Α.Ε. Κομοτηνής με τα πολλά τμήματα, σήμερα συνταξιούχος), γενικός γραμματέας ο Παναγιώτης Μαχαιρίδης (ποδοσφαιριστής-προπονητής σε αρκετές ομάδες), ταμίας ο Γιώργος Γιαννακίδης (χρόνια ποδοσφαιριστής, σήμερα επιχειρηματίας) και μέλη οι Βαγγέλης Ζαφειρίου, Αγγελος Καρβουνιάρης, Δημήτρης Παπάζογλου, Θανάσης Μαρνάρης και Κυριάκος Ματζίρης.

Την πίττα έκοψε ο νέος πρόεδρος Γιάννης Μηλιατζόπουλος, ωστόσο όσο κι αν έψαξαν όλοι, τυχερός που να βρήκε το φλουρί δεν βρέθηκε ακόμα!!! Στην εκδήλωση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδόκητο χαμό του παλαιού ποδοσφαιριστή Βασίλη Βαρένα ενώ ακολούθησε συνεστίαση στο εντευκτήριο του συλλόγου και αποφασίστηκε από το Δ.Σ. ο Χορός των Παλαιμάχων της Α.Ε. Κομοτηνής να γίνει την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου 2016. Δέιτε τις φωτογραφίες της εφημερίδας Περισκόπιο…