Βρέθηκαν και τα είπαν ως… αντίπαλοι στο καμπιονάτο Ιβάν Ράιτς και Ραφαήλ Κουμεντάκης

Δυο πρώην παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν και πάλι μαζί, αυτή τη φορά ως αντίπαλοι, αλλά σε ιταλικό έδαφος. Ο λόγος για τον Ραφαήλ Κουμεντάκη και τον Ιβάν Ράιτς, ο οποίος μόλις την περασμένη εβδομάδα μετακόμισε στην Ιταλία και το… άντρο της Φεράρι από την Τουρκία όπου αγωνιζόταν φέτος.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε τα τα λένε στο περιθώριο του αγώνα της Ραβέννα με την Μόντσα, που βρήκε νικήτρια την τελευταία με 3-1 σετ και μάλιστα με τον Ράιτς να επιτυγχάνει στο ντεμπούτο του με την ομάδα τον νικητήριο πόντο (έναν από τους τρεις όλους κι όλους που πέτυχε, καθώς χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα, κυρίως στο τέταρτο σετ και λίγο στο πρώτο).

koumentakis_raicΑπό την πλευρά του, ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Ραφαήλ Κουμεντάκης σημείωσε 5 πόντους. Για την ιστορία η φιλοξενούμενη στο Φορλί πήρε το πρώτο σετ με 23-25, έχασε το δεύτερο με 25-19 αλλά πήρε τα δύο επόμενα με 24-26 και 18-25.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Κουμεντάκης και Ράιτς αντάμωσαν ως αντίπαλοι και πάλι μετά από 6 μήνες, καθώς το καλοκαίρι είχε συμβεί το ίδιο, στον αγώνα Ελλάδας – Κροατίας για το European league. Τότε όμως είχαν παρέα άλλους τρεις «Αλεξανδρουπολίτες»: τους Λεο Αντριτς, Ιβάν Μίχαλι και Ανέστη Δαλακούρα.

Η φωτογραφία την οποία θυμήθηκε το volleyplanet αποδεικνύει του λόγου το αληθές…