ΕΠΣ Έβρου: Αμφίβολη η διεξαγωγή του ενός ημιτελικού λόγω… χιονιού

Η φωτογραφία που βλέπετε τραβήχθηκε την Τρίτη (26/1) στο γήπεδο που βρίσκεται στις Καστανιές και εικονίζει την κατάσταση που επικρατούσε στο γήπεδο το απόγευμα.

«Μέτα την πλημμύρα ήρθε και το χιόνι», ήταν το σχόλιο που την συνόδευσε στον επίσημο λογαριασμό του Άρδα Καστανεών στο facebook.

Στο γήπεδο αυτό έχει προγραμματιστεί στις 2.30 το μεσημέρι της Τετάρτης να διεξαχθεί ο ένας από τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου, ανάμεσα σε Άρδα Καστανεών και Έβρο Σουφλίου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, με το γήπεδο να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, η διεξαγωγή του είναι αμφίβολη. Η θερμοκρασία είναι υπό του μηδενός και θα παραμείνει έτσι ως το πρωί, μετατρέποντας το χιόνι σε πάγο.

Βέβαια, βάση της πρόγνωσης της ΕΜΥ στις 14.00 το μεσημέρι της Τετάρτης η θερμοκρασία θα ανέβει στους έξι βαθμούς κελσίου, οπότε υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο με λίγη προσπάθεια οι πάγοι να έχουν λιώσει.

Άλλες χιονοπτώσεις δεν προβλέπονται παρά μόνο νεφώσεις, ωστόσο δεδομένα το γήπεδο δεν θα βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση και η καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου θα εξαρτηθεί από τον διαιτητή.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ