Μπαράζ δημοσιευμάτων ότι φεύγει ο Ελευθερόπουλος από Πανθρακικό και αναλαμβάνει την Βέροια

Αναταραχή επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του Πανθρακικού, έστω και αν το μεσημέρι υπήρξε επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόκτηση του Σταύρου Πεταυράκη.

Μπαράζ αθηναϊκών δημοσιευμάτων φέρνει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής και να αναλαμβάνει αυτόν της… Βέροιας. Τα κινητά όλων των εμπλεκόμενων είτε είναι κλειστά είτε δεν… απαντούν και η σεναριολογία κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το sdna, «αυτή την ώρα υπάρχει συνάντηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με τον Πανθρακικό, με… φόντο τη Βέροια, η οποία ως γνωστό θέλει τον προπονητή των Κομοτηναιών στον πάγκο της.

Δεν έχει διαρρεύσει ακόμα αν ο Ελευθερόπουλος θα ζητήσει από την διοίκηση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία ή αν η βασίλισσα του Βορρά είναι διατεθειμένη ακόμα και να κάνει συγκεκριμένη οικονομική προσφορά στον Πανθρακικό για τον “Ελέ”, όπως ακούγεται από χθες».

Είχε προηγηθεί δυο ώρες νωρίτερα δημοσίευμα του gazzetta, που ανέφερε ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι ο εκλεκτός της Βέροιας για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο της ομάδας, που αποχώρησε την Τρίτη πληρώνοντας τα άσχημα αποτελέσματα της Βέροιας.

«Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτά των Χριστόπουλου και Γρηγοριάδη, αλλά στην άκρη του μυαλού του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr ήταν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο νεαρός τεχνικός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την δουλειά του στον Πανθρακικό και ο 40χρονος τεχνικος σύμφωνα με πληροφορίες από την Κομοτηνή θα λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του και στη συνέχεια θα αναλάβει την “Βασίλισσα του Βορρά”», αναφέρει το gazzetta.

Η πρώτη φημολογία αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι ξέσπασε μετά από τέσσερα διαδοχικά tweets της στήλης Sportdog Penalty, από την περασμένη Δευτέρα (18/1), tweets-eleftheroτα οποία προφανώς δημιούργησαν σε διάφορους κύκλους το απαραίτητο κλίμα, αλλά μάλλον δεν εκτιμήθηκαν σωστά εξαρχής στην Θράκη. Σε αυτά αναφερόταν:

«Ποιός Δερμιτζάκης και ποιός Γρηγορίου…Ο Ελευθερόπουλος είναι η Νο 1 επιλογή για τον πάγκο της Βέροιας,τόσο του Καρυπίδη, όσο και του Βρύζα

Μάλιστα ο Βρύζας έχει ένα επιπλέον λόγο να θέλει “Ελέ” κι αυτός ακούει στο όνομα του(βοηθού του)Βενετίδη,με τον οποίο ο Ζήσης ειναι κολλητός

Ο “Ελέ” για λόγους ηθικής τάξης δεν λέει ακόμη το “ναι” στην Βέροια αφού θέλει η αποχωρησή του να γίνει με την σύμφωνη γνώμη του Πανθρακικού

Τα πράγματα πάντως με Ελευθερόπουλο μπορούν να αλλάξουν έτσι κ αλλιως,αν ο Πανθρακικος χάσει στην Καλλονή κ η Βεροια δεν εχει κλεισει κοουτς».

Το SportDog πάντως επανήλθε το μεσημέρι της Τρίτης στο θέμα, αναδημοσιεύοντας ουσιαστικά τα tweets της προηγούμενης μέρας, αλλά προσθέτοντας και μια άλλη πληροφορία, εφόσον πράγματι ο Ελευθερόπουλος φύγει από τον Πανθρακικό για την Ημαθία: «Βέβαια, η συγκεκριμένη μετακίνηση, αν προχωρήσει, θα ηχήσει… περίεργα προς Πειραιά μεριά. Ο Ελευθερόπουλος αποτελεί μία από τις μεγάλες δόξες της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τον κόσμο της ομάδας. Κι αν πάρει την απόφαση να πάει σε μια ομάδα που ανήκει δεδομένα σε άλλο “μπλοκ”, θα προκαλέσει πολλά σχόλια από το Λιμάνι και σίγουρα όχι θετικά…».