Αίσθηση από την παρουσία Πανόπουλου στην εξέδρα αλλά και στα… αποδυτήρια των Πηγαδίων (+photos)

Μετά από αρκετό καιρό ο Χρήστος Πανόπουλος έκανε την εμφάνισή του σε εντός έδρας αγώνα στο γήπεδο των Πηγαδίων. Επέλεξε μάλιστα ένα όχι τυχαίο παιχνίδι, αυτό με τον ΠΑΟΚ που είχε αναβληθεί στις 3 Ιανουαρίου, μετά από μια σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων που είχαν φέρει την Skoda Ξάνθη μόλις μια θέση πάνω από τον Πανθρακικό, που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού.

panopoulos-pigadia-skodapaok3Με την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ η διαφορά από την ομάδα της Κομοτηνης έφτασε τους έξι βαθμούς αλλά είναι σίγουρο ότι ο Πανόπουλος θα επιθυμούσε να ήταν πολύ παραπάνω η ομάδα. Ωστόσο, οποιεσδήποτε αρνητικές σκέψεις για εξελίξεις που θα μπορούσαν να δρομολογηθούν δεδομένης της παρουσίας του, φρόντισε να τις διαλύσει ο ίδιος αμέσως μετά με επίσκεψη στα αποδυτήρια.

Ο ισχυρός άνδρας της Skoda Ξάνθη επισκέφθηκε τα αποδυτήρια μετά την λήξη της αναμέτρησης και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση, αποδίδοντας σε καθαρή ατυχία το γεγονός ότι δεν έχει έρθει η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και σε άλλα του πρόσφατου παρελθόντος.

Καμία σχέση δηλαδή με τις όχι και πολύ μακρινές οργισμένες ανακοινώσεις, όπου στρέφονταν κατά πάντων και απαιτούσε από όλους να μην  υπάρξουν δικαιολογίες, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «βλάκες» όσους δεν καταλαβαίνουν τα λεγόμενά του και καλώντας άπαντες να… ξυπνήσουν, πριν τους ξυπνήσουν άλλοι. Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγες εβδομάδες, αλλά το κλίμα δείχνει να έχει αλλάξει.

Βέβαια, το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι δύσκολο για την Ξάνθη, που αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Όμως μετά από ένα σχετικά πράγματι δύσκολο πρόγραμμα, θα ακολουθήσει ένα αρκετά πιο εύκολο, που όλοι στην Ξάνθη εκτιμούν ότι θα ανεβάσει την ομάδα σε σύντομο χρόνο αρκετές θέσεις στον πίνακα της βαθμολογίας…

panopoulos-pigadia-skodapaok