ΕΠΣ Ξάνθης: Επανάληψη του προ τριετίας τελικού στο Κύπελλο! Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς των ημιτελικών…

Επανάληψη του τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της περιόδου 2012-2013, όταν το Κουτσό είχε νικήσει με 1-0 την Θαλασσιά (θυμηθείτε εκείνο το live από το ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ), αναδείχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, μετά τους επαναληπτικούς ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Ιστορική πρόκριση είχαμε για την Αναγέννηση Θαλασσιάς, που νίκησε και μέσα στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Ορφέα Ξάνθης με 1-0, με χρυσό σκόρερ τον Πέτρο Πεντεζίδη και με συνολικό σκορ 2-0 προκρίθηκε στον τελικό.

Στον άλλο ημιτελικό ο Παύλος Μελάς Κουτσού τα… χρειάστηκε αλλά πήρε την πρόκριση. Στο γήπεδο της Νέας Αμισσού ηττήθηκε με 3-1 από τον τοπικό Ορφέα, αλλά πήρε την πρόκριση χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα.

Το ημίχρονο ήταν 1-1 με το Κουτσό να προηγείται με γκολ του Κούτρα και τον Ορφέα να ισοφαρίζει μετά απο σέντρα του Χατζηανδρέου και λάθος του τερματοφύλακα, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε δύο γκολ ο αρχηγός του Ορφέα Νέας Αμισσού Αλέξης  Τογγουλίδης, αλλά δεν ήταν αρκετά, αφού χρειαζόταν ένα ακόμα.

Έτσι Αναγέννηση Θαλασσιάς και Παύλος Μελάς Κουτσού θα αναμετρηθούν στον φετινό τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης, σε μια επανάληψη του προ τριετίας τελικού που είχαμε το 2013 (θυμηθείτε τον με ένα κλικ ΕΔΩ).

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ