Ήττα στο δεύτερο ματς της Εθνικής Κ16 των τεσσάρων Θρακιωτών στο Aegean Cup

Δεν κατάφερε να πάρει και δεύτερο θετικό αποτέλεσμα η Εθνική ομάδα Κ16 στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με τους διεθνείς μας να χάνουν με 2-1.

Οι Αμερικάνοι στο 47′ και στο 67′ προηγήθηκαν με 2-0, για να έρθει η μείωση για την Εθνική μας ένα λεπτό αργότερα με τέρματα του Γκαργκαλατζίδη. Η Εθνική μας θα μπορούσε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως για 15′ λεπτά οι Αμερικάνοι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο.    Επόμενο ματς για την Εθνικής μας την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου απέναντι στην Ρουμανία.

Για την Εθνική μας βασικοί ξεκίνησαν ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού Απόστολος Βλαχόπουλος και οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη Θωμάς Ζουμπουλίδης και Δημήτρης Μελιόπουλος ενώ ως αλλαγή στο 41′ πέρασε ο ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθη Οκάν Σολεϊμάν.

Ελλάδα: Συλλέκτης, Κατσούκης (58΄ Γλέζος), Βουτσάς (21΄ Βιταλιώτης), Βλαχόπουλος (41΄ Γαλούπης), Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Νεοφυτίδης (58΄ Γκαργκαλατζίδης), Μελιόπολουλος (58΄ Καλομοίρης), Ζουμπουλίδης (41΄ Χριστόπουλος), Γαϊτανίδης (41΄ Οκάν), Βοΐλης