LIVE η Γ’ Εθνική: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΒΑΟ, Ασπίδα Ξάνθης – Χαλκηδόνα και ΧΑΝΘ – ΑΕ Κομοτηνής

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες  ΓΑΣ Κομοτηνή – ΒΑΟ, Ασπίδα Ξάνθης – Χαλκηδόνα και ΧΑΝΘ – ΑΕ Κομοτηνής για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών.

Καησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση τις επόμενες ώρες θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη και στα τρία παιχνίδια των ομάδων της Θράκης για τη 13η αγωνιστική, που είναι και η τελευταία για τον πρώτο γύρο.

Ώρα 16:50 Ξεκινάμε νωρίτερα σήμερα, καθώς το παιχνίδι της ΑΕ Κομοτηνής με την ιστορική ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη ξεκινάει σε δέκα λεπτά, καθώς τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας της Θεσσαλονίκης ξεκινάνε στις 17:00.

Ώρα 16:55 Διαιτητές στη Θεσσαλονίκη είναι οι Μελανίδης και Ντόγκας από το Σύνδεσμο Ημαθίας.

Ώρα 17:00 Τζάμπολ στη Θεσσαλονίκη για ΧΑΝΘ και ΑΕ Κομοτηνής. Για ότι μαθαίνουμε από το παιχνίδι αυτό θα σας ενημερώνουμε απευθείας.

Ώρα 17:11 Κακό ξεκίνημα για την ΑΕ Κομοτηνής, που βρίσκεται πίσω στο σκορ με 14-5, πέντε λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου.

Ώρα 17:20 Τέλος της πρώτης περιόδου, με την ΑΕ Κομοτηνής να βρίσκεται πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: ΧΑΝΘ – ΑΕ Κομοτηνής 25-11.

Ώρα 17:23 Χορηγός της σημερινής τριπλής μετάδοσης είναι οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη”, με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη, έδρα στον Ίασμο Ροδόπης και… παράδοση από το 1927. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους χώρους τους πλέον όχι μόνο για τον καθημερινό σας άρτο αλλά και για καφέ και όμορφα γλυκίσματα, Επίσης, είναι η ιδανικότερη επιλογή και για να αναλάβουν το κέτερινγκ στις ομορφότερες εκδηλώσεις της ζωής σας, όπως γιορτές, βαφτίσεις κλπ (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:26  Επίσης την live μετάδοση των αναμετρήσεων προσφέρει  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 17:30  Τέλος να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά της για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο στο οποίο υπάρχει ενημέρωση και αποκαλυπτικό παρασκήνιο από όλες τις ομάδες της Θράκης.

Ώρα 17:36 Σε λίγο ξεκινάνε και οι υπόλοιποι αγώνες. Το πρόγραμμα της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου έχει ως εξής: Ασπίς Ξάνθης – Χαλκηδόνα, Ορφέας Ν. Σκοπού – Ζέφυρος 02, ΧΑΝΘ – ΑΕ Κομοτηνής, Αγ. Βαρβάρα – Αρετσού, Ίκαροι Σερρών – Ελευθερούπολη, ΓΑΣ Κομοτηνή – ΒΑΟ, Γαλάτιστα – Γέφυρα.

Ώρα 17:44 Ημίχρονο στη Θεσσαλονίκη, με την ΑΕ Κομοτηνής να βρίσκεται πίσω στο σκορ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΧΑΝΘ – ΑΕ Κομοτηνής 40-29.

Ώρα 17:50 Διαιτητές στην Κομοτηνή είναι οι Κατρακάρης και Κολοκυθάς από τον Σύνδεσμο Ανατολικής Μακεδονίας ο πρώτος και από τον Σύνδεσμο Θράκης ο δεύτερος. Στο Εύμοιρο διαιτητές είναι οι Χατζηχαρίσης και Σαρακενίδης από το Σύνδεσμο Ημαθίας ο πρώτος και από το Σύνδεσμο Κεντρικής Μακεδονίας ο δεύτερος.

Ώρα 17:59 Πεντάδες στην Κομοτηνή. Για τον ΓΑΣ ξεκινάνε οι Καραμπέκης, Μαγκώνης, Μπεκρής, Καλατζής και Στασινόπουλος, ενώ για το ΒΑΟ οι Λεπτολαρίδης, Γαλανίδης, Παπαβασιλείου, Γεωργιάδης και Γρηγοριάδης. Περίπου 30 ηρωικοί φίλοι του μπάσκετ στο κλειστό της Κομοτηνής που είναι ψυγείο.

Ώρα 18:01 Ύστερα από αίτημα του ΓΑΣ Κομοτηνή κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάσου Χαραλαμπίδη, ο οποίος ήταν από τους ιδρυτές της ομάδας της Κομοτηνής.

Ώρα 18:03 Ξεκίνησε ο αγώνας και στο Εύμοιρο. Η πεντάδα της Ασπίδας είναι Χατζημιχαηλίδης, Παπαδάκης, Κουτσογιάννης, Πετς και Κουμπάνης.

Ώρα 18:12 Με κρεσέντο από τη γραμμή των τριών πόντων (6 στα 7) ο ΒΑΟ προηγείται με 8-23, 3’08” πριν το τέλος της πρώτης περιόδου.

Ώρα 18:16 Παλεύει με όλες τις δυνάμεις η ΑΕ Κομοτηνής, που μειώνει στους έξι. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΧΑΝΘ – ΑΕ Κομοτηνής 53-47.

Ώρα 18:19 Τέλος της πρώτης περιόδου στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να βρίσκεται πίσω με διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΒΑΟ 17-29.

Ώρα 18:20 Τέλος της πρώτης περιόδου και στο Εύμοιρο, με την Ασπίδα να ελέγχει το παινίδι και να προηγείται με 13 πόντους διαφορά. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Ασπίδα Ξάνθης – Χαλκηδόνα 25-12.

Ώρα 18:24 Πέντε λεπτά ακόμα στη Θεσσαλονίκη, ΧΑΝΘ – ΑΕ Κομοτηνής 61-53.

Ώρα 18:27 Μειώνει σε 26-31 ο ΓΑΣ, 5’38” πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ώρα 18:28 Δύο λεπτά ακόμα στη Θεσσαλονίκη, ΧΑΝΘ – ΑΕ Κομοτηνής 64-56.

Ώρα 18:33 Μεγάλο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, καθώς ΧΑΝΘ και ΑΕ Κομοτηνής είναι ισόπαλες 66-66, 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ώρα 18:35 Τέλος του αγώνα στη Θεσσαλονίκη και έχουμε παράταση!!! Αποτέλεσμα κανονικής διάρκειας: ΧΑΝΘ – ΑΕ Κομοτηνής 66-66.

Ώρα 18:40 Παράσταση για ένα ρόλο το παιχνίδι στο Εύμοιρο, καθώς η Ασπίδα με όπλο τα τρίποντα και την πολύ καλή άμυνα προηγείται με 34 πόντους διαφορά!!! Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Ασπίδα Ξάνθης – Χαλκηδόνα 49-15.

Ώρα 18:41 Ημίχρονο και στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να έχει μειώσει στον πόντο. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΒΑΟ 37-38.

Ώρα 18:42 Δύο λεπτά για το τέλος της παράτασης στη Θεσσαλονίκη, ΧΑΝΘ – ΑΕ Κομοτηνής 72-70.

Ώρα 18:46 Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η ΑΕ Κομοτηνής, που λύγισε στην παράταση. Τελικό αποτέλεσμα: ΧΑΝΘ – ΑΕ Κομοτηνής 79-75.

Ώρα 18:49 Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι η μετάδοση αυτή είναι προσφορά από τους “Θρακιώτικους Φούρνους Λεχούδη” που έχουν καταστήματα σε Ξάνθη και Κομοτηνή αλλά και παράδοση από το 1927, την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη με πλήρες αθλητικό ένθετο και  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”.

Ώρα 19:04 Ο ΓΑΣ έχει βρει ρυθμό, έχει βρει λύσεις από το τρίποντο και με όπλο την άμυνα προηγείται με 53-40, 6’31” πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Ώρα 19:07 Το παιχνίδι στο Εύμοιρο δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή της Ασπίδας να δοκιμάζει σχήματα και να δίνει και χρόνο συμμετοχής σε όλους. Έτσι μόλις τώρα μπαίνει στο παρκέ ο νεαρός Πάτσης, που είναι γεννημένος το 2000.

Ώρα 19:10 Τέλος της τρίτης περιόδου στο Εύμοιρο, με την Ασπίδα να συντηρεί τη διαφορά πάνω από τους 30 πόντους. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Ασπίδα Ξάνθης – Χαλκηδόνα 68-36.

Ώρα 19:19 Τέλος της τρίτης περιόδου και στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να ελέγχει πλέον το παιχνίδι και να προηγείται με διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΒΑΟ 61-50.

‘Ωρα 19:26 Τελος του αγώνα στο Εύμοιρο και άνετη νίκη για την Ασπίδα. Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης – Χαλκηδόνα 84-57.

Ώρα 19:30 5’04” για το τέλος του αγώνα στην Κομοηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – ΒΑΟ 71-57.

Ώρα 19:37 Και στην Κομοτηνή δίνεται χρόνος στους νεαρούς παίκτες, μιας και όλα έχουν κριθεί.

Ώρα 19:40 Τέλος του αγώνα και στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να κυριαρχεί στο δεύτερο ημίχρονο και να πετυχαίνει μία άνετη νίκη. Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΒΑΟ 82-66.

Ώρα 19:42 Δύο νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τις ομάδες της Θράκης στην 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Ώρα 19:45 Θυμίζουμε ότι την μετάδοση των αγώνων προσέφερε η εβδομαδιαία εφημερίδα «Θρακική Αγορά» με το μεγάλο αθλητικό της ένθετο,  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά, οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη” με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη και… παράδοση από το 1927. Ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας και ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν να έχετε πρώτοι άμεσα ενημέρωση για τους τρεις αγώνες των ομάδων μας. Μείνετε στο ThrakiSportS, ακολουθούν ρεπορτάζ από όλα τα ματς και φυσικά σε επόμενη ανάρτηση τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία…

diafimisi-thrakikiagora

 

diafimisi-lexoudis

diafimisi-pilionterra