Γ’ Εθνική: Τελευταίο χαρτί για τον Έβρο Σουφλίου στην (βροχερή και κρύα) Θεσσαλονίκη

Με τις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής, δεύτερης του δεύτερου γύρου, συνεχίζεται το μεσημέρι της Κυριακής (17/1) το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικης, με τις ομάδες της Θράκης, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Έβρο Σουφλίου, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών να βρίσκονται μακριά από την σωτηρία.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα πάρει μεγάλη ανάσα με το τρίποντο ανευ αγώνα που θα κερδίσει με τον αποχωρήσαντα Εθνικό Σερρών και θα φτάσει τους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ωστόσο αυτό το τρίποντο θα το πάρουν και όλοι οι αντίπαλοί του στην συνέχεια και πλεον ο αγώνας τελικός θα είναι την επόμενη αγωνιστική με την Κρύα Βρύση στο “Φώτης Κοσμάς”, όπου αλλο αποτέλεσμα πλην νίκης ισοδυναμεί με αυτοκτονία.

Ο Έβρος Σουφλίου που φάινεται να έχει πετάξει “λευκή πετσέτα” έχοντας μόλις 11 βαθμούς και έχει να γευτεί την νίκη από την 9η αγωνιστική και το ντερμπι με τον Εθνικό στο Σουφλί, ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, που επίσης βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού με 18 βαθμούς.

Θυμίζουμε στον πρώτο γύρο ο Έβρος είχε επικρατήσει εντός έδρας με 2-1 του Ηρακλή στην Ορεστιάδα. Η ομάδα του Έβρου σε εννια εκτός έδρας αναμετρήσεις, όπου πέρυσι ήτανε πολύ δυνατός, έχει τρεις ισοπαλίες με Νέστο, Γάζωρο και Κρύα Βρύση και έξι ήττες. Στην Θεσσαλονίκη επικρατεί βροχόπτωση από το Σάββατο και αρκετό κρύο, αλλά δεν εκτιμάται ότι θα υπάρξει πρόβλημα με την διεξαγωγή του αγώνα.

Όλες οι αναμετρήσεις αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή τους από το ThrakiSportS.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Απόλλων Κρύας Βρύσης-Άρης, Εορδαϊκός-Κοζάνη, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Έβρος Σουφλίου, Καμπανιακός-Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Νέου Αγιονερίου-Δόξα Δράμας, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Νέστος Χρυσούπολης και Λαγκαδάς-Θύελλα Φιλώτα ενώ ρεπό έχει η Καβαλα. Θυμίζουμε Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εθνικός Σερρών 3-0 α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ