Σουρεαλιστικά σκηνικά στην κλήρωση του Κυπέλλου! Τα ζευγάρια των προημιτελικών…

Με σουρεαλιστικά σκηνικά διεξήχθη το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, υπό την προεδρία του κομοτηναίου παράγοντα Μάνου Γαβριηλίδη, προέδρου της ΕΠΣ Θράκης αλλά και της Επιτροπής Κυπέλλου.

Είχε προηγηθεί επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ζητούσε να κάνουν την κλήρωση οι εκπρόσωποι των ομάδων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν ήταν αδιάβλητη η διαδικασία τις προηγούμενες φορές. Το αίτημα απορρίφθηκε, αλλά προκλήθηκαν εντάσεις και διαβουλεύσεις με κάθε εκπρόσωπο ομάδας να τοποθετείται και να εμφανίζεται ένα μέτωπο Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι διαβουλεύσεις, πριν την έναρξη της διαδικασίας, ο θρακιώτης παράγοντας ρώτησε αν θέλει κανένας να ελέγξει την θερμοκρασία που είχαν τα μπαλάκια και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Στράτος Σωπήλης σηκώθηκε επιδεικτικά και τα έλεγξε ένα προς ένα, λέγοντας πάντως ότι όλα έχουν «θερμοκρασία δωματίου».

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε αλλά κάποιο μεγάλο ντέρμπι δεν έβγαλε, ανάμεσα σε κάποια από τις τέσσερις δημοφιλείς ομάδες, οπότε τα μεγάλα ραντεβού πάνε για τα ημιτελικά αν δεν έχουμε εκπλήξεις. Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν 27 και 28 Ιανουαρίου ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν οι μισές στις 3-4 Φεβρουαρίου και οι άλλες δύο στις 10-11 Φεβρουαρίου (το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στην συνέχεια).

Αναλυτικά, τα ζευγάρια που ανέδειξε η κληρωτίδα της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ με την σειρά που βγήκαν (οι ομάδες που εμφανίζονται γηπεδούχες θα παίξουν στην έδρα τους το πρώτο παιχνίδι και εκτός έδρας τον επαναληπτικό):

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

ΑΕΚ – Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος