Γ’ Εθνική: Σημαντικές αναμετρήσεις για Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου στην αυλαία του β’ γύρου

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

Με τις αναμετρήσεις της 18ης και πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου συνεχίζεται το μεσημέρι της Κυριακής (10/1) το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικης, με τις ομάδες της Θράκης, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Έβρο Σουφλίου, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών να αναζητούν βαθμό ή βαθμούς στις πολύ δύσκολες αναμετρήσεις που δίνουν με Κοζάνη και Καβάλα αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (15 βαθμοί) με νέο προπονητή τον Σάββα Καρυπίδη αντί του Κώστα Βουρδόγλου, αντιμετωπίζει στην Κοζάνη την τοπική ομάδα που επισης δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα (16 βαθμοί) έχοντας και αυτή στόχο την παραμονή. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης που εκτός Έβρου έχει περισσότερες νίκες (2 νίκες) από ότι στο “Φώτης Κοσμάς” (1 νίκη) θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετα την 1 Νοεμβρίου όταν κέρδισε με 1-2 την Θύελλα Φιλώτα στην Φλώρινα για την 7η αγωνιστικη, ενώ εκτός έδρας σε συνολικά οχτώ αγώνες έχει 2 νίκες (3-1 Κρύα Βρυση, 2-1 Θύελλα Φιλώτα), πέντε ήττες (1-2 Εθνικό Σερρών, 0-5 Καμπανιακό, 0-1 Έβρο Σουφλίου, 0-3 Άρη, 0-3 Νέστος) και μια ισοπαλία 0-0 στο Κιλκίς με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου για την 14η αγωνιστική.

Θυμίζουμε η Κοζάνη είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε ο Εθνικός στην έδρα του μετά από οχτώ παιχνίδια (1-5-2 στο “Φώτης Κοσμάς”) με 2-0 στις 27 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ έχει να κερδίσει την 7η αγωνιστική.

Σε ακόμα πιο δεινή θέση βρίσκεται ο Έβρος Σουφλίου που έχει μόλις 11 βαθμούς και έχει να γευτεί την νίκη από την 9η αγωνιστική και το ντερμπι με τον Εθνικό στο Σουφλί. Ο αποδυναμωμένος λόγω αποχωρήσεων Εβρος υποδέχεται στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” την μέτρια φέτος Καβάλα (29 βαθμοί) που δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την περυσινή ομάδα, ωστόσο προερχεται από το 4-0 επί της Δόξας Δράμας στοχεύοντας στην δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα (απέχει τέσσερις πόντους από τον δεύτερο Νέστο). Η ομάδα του Έβρου επιστρέφει στο γήπεδό της από τον αγώνα της μετά τις 29 Νοεμβρίου όταν αντιμετώπισε για την 13η αγωνιτική την Θύελλα Φιλώτα (ήττα με 1-2). Συνολικά σε επτα εντός έδρας αγώνες ο Έβρος 2 νίκες (2-1 Ηρακλής Αμπ. 1-0 Εθνικός Αλεξανδρούπολης), 2 ισοπαλίες (0-0 ΑΠΕΛ, 1-1 Καμπανιακός) και 3 ήττες (0-4 Καλαμαριά, 0-4 Κοζάνη, 1-2 Θύελλα Φιλώτα). Θυμίζουμε στον πρώτο γύρο είχε χάσει στην Καβάλα 1-0 από τον ΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όλες οι αναμετρήσεις αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή τους από το ThrakiSportS. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Κοζάνη – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Έβρος Σουφλίου – Καβάλα, Απόλλων Καλαμαριάς – Εορδαϊκός, Δόξα Δράμας – Ηρακλής Αμπελοκήπων, Νέστος Χρυσούπολης – Καμπανιακός, Θύελλα Φιλώτα – Εθνικός Νέου Αγιονερίου, ΑΠΕ Λαγκαδά – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενώ ρεπό έχει ο Αρης. Θυμίζουμε Εθνικός Σερρών – Απόλλων Κρύας Βρύσης 0-3 α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ