Χαμηλώνει τους τόνους ο Απόστολος Τσιπίδης απέναντι σε Μουστακίδη αλλά εκτοξεύει νέες απειλές προς διοικούντες

Μετά τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών από την πλευρά του και τις σφοδρές αντιδράσεις που υπάρχουν, ο Απόστολος Τσιπίδης με κείμενό του στο ThrakiSportS δείχνει μάλλον να χαμηλώνει τους τόνους.

Αναγνωρίζει ότι η κριτική που άσκησε στον Σάκη Μουστακίδη «δεν ήταν καλοπροαίρετη» και υποστηρίζει ότι είναι ο τελευταίος που θα κρίνει την ηθική του προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αναγνωρίζοντας την «τεράστια» όπως λέει αξία του και ότι πράγματι έβαζε χρήματα από την τσέπη του.

Σε σχέση με την επιστολή της Χρύσας Λουπασάκη στο ThrakiSportS, αναφέρει ότι δεν κινδυνεύει κανείς από τον ίδιο, με εξαίρεση του διοικούντες, αλλά διευκρινίζει ότι ο κίνδυνος είναι νομικός. «Ίσως αν δεν ήμουν εγώ όλοι αυτοι σήμερα θα παιζαν σε αλλη κατηγορία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επιμένει ότι υπάρχουν μέιλς και συμβόλαια που έχουν καταγράψει συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν, καταλήγει ωστόσο ότι δεν θα ξανασχοληθεί με το θέμα καθώς «δεν έχει αξία», ενώ καταλήγει: «Ο Εθνικός ευχομαι να μην ψάχνει σύντομα παλι σωτήρες».

Αναλυτικά το κείμενο του Απόστολου Τσιπίδη που εστάλη στο ThrakiSportS (κρατάμε την ορθογραφία του):

Πρωτα απο όλα θα ήθελα να κάνω γνωστό οτι συχνα συναντάμε παίκτες παλτά που έρχονται τραυματίες και πολλοί εκφράζουν την απορία τους. Εγώ αυτή την απορία την εκφρασα όταν διάβασα οτι έρχεται ο συγκεκριμένος παίκτης και όχι πριν μερικές μέρες.
Όσο για την ηθική του Σάκη Μουστακίδη είμαι ο τελευταίος που θα την κρίνει. Δεν ηταν καλοπροαίρετη αλλά ως γνωστη του οτι ήρθε ένας παίκτης τραυματίας .
Τώρα όσο για αυτά που λέει η κύρια λουπασακη. Πρώτον κανένας δεν κινδυνεύει απο μένα . εκτός απο τους δοιηκουντες . και αυτό εννοώ νομικά.
Το προηγούμενο καλοκαίρι όταν οι δοιηκηση πηδουσε απο το καράβι σαν τα ποντίκια ,ένας ξένος με την προτροπή του τοτε φίλου Μουστακίδη έσωσε τη παρτίδα. Όχι γιατί ηταν εθνικος αλλά γιατί πίστεψε στα λογια του προπονητή. Απο αυτά που γράφτηκαν σε συμβόλαια , σε μειλς, και αλλά πολλά δυστυχώς δεν τηρήθηκε τίποτα . απλα εξαπατηθηκα απο τον λογο του.
Ίσως αν δεν ήμουν εγώ όλοι αυτοι σήμερα θα παιζαν σε αλλη κατηγορία.
Έχω ζητήσει ηδη να γίνει έλεγχος στα βιβλια για πολλά πραγματα. Τώρα σχετικα με τον τροπο δοιηκησης , όταν για οποίον λογο χαλάει η συμφωνία απο πλευρα του απέναντι είναι γνωστό οτι έχει την ευθύνη . όπερ σημαίνει, περίμενα απο τον φιλο Μουστακίδη να πει στον κύριο Γεωργιάδη , πρωτα καθαριζεις του ανθρώπου που μας κράτησε και μετα έλα ανελαβε. Δεν τηρησαμε οτι είπαμε να μην του γυρίσουμε και τη βοήθεια ;