Κίνηση Ανθρωπιάς και αγάπης από την Ακαδημία του Ορφέα Ξάνθης που επισκέφτηκε το Παιδικό χωριό SOS Κομοτηνής(+photos)

Σε μια υπέροχη πρωτοβουλία προχώρησε η Ακαδημία του Ορφέα Ξάνθης, με το τμήμα Κ11 του συλλόγου να επισκέπτεται το Κέντρο στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που βρίσκεται στην Κομοτηνή και αποτελεί παράρτημα του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης που έχει ως έδρα την Αλεξανδρούπολη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του τμήματος Κ11 του Ορφέα Ξάνθης συνοδευόμενα απο τον προπονητή του τμήματος Γιάννη Αλεξιάδη επισκέφτηκαν το Κέντρο οπού προσέφεραν δώρα αλλά και ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό που παρέδωσε ο προπονητής του τμήματος στην υπεύθυνη του Κέντρου, ενώ πέρασαν και αρκετή ώρα μαζί με τα παιδιά που βρίσκονται στο Κέντρο περνώντας ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές δίνοντας μεγάλη χαρά στα παιδιά που βρίσκονται στο Κέντρο που έκαναν καινούριους φίλους.

Με τους λιλιπούτειους άσσους του Ορφέα με την αγνότητα και τρυφερότητα που διακρίνει παιδιά της ηλικίας τους να τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να  προσφέρουν στιγμές μεγάλης χαράς και κατάνυξης στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο. Ενός Κέντρου που η προσφορά του απο τον Απρίλιο του 2012 που άνοιξε τις πύλες του να είναι αξιομνημόνευτη, προσφέροντας αγάπη και φροντίδα σε οικογένειες και παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης πιστή στις αρχές της τόσο του μεγαλομετόχου του ιστορικού συλλόγου Μπάμπη Χατζημεστή όσο και του Υπεύθυνου της Ακαδημίας Μάκη Μπογιατζίδη προσφέρει χείρα βοηθείας δείχνει έμπρακτα πέρα απο το αθλητικό και το κοινωνικό της πρόσωπο.