Volley League: Οι δηλώσεις του «Ρίμπο» μετά τη νίκη της Ορεστιάδας επί της «καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος»

Ο Δημήτρης Ριζόπουλος ήταν ο κορυφαίος της Ορεστιάδας, στην μεγάλη νίκη που πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου επί της πρωτοπόρου (μέχρι τότε) Κηφισιάς. Με 14 πόντους (13/21 επιθέσεις, 1 μπλοκ, 87% υποδοχή και 73% άριστες), ο «Ρίμπο» οδήγησε τον Όμιλο στην τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Κηφισιά σχολίασε: «Εχουμε πει πως πρέπει όλα τα εντός έδρας ματς να τα χτυπάμε χωρίς να κοιτάμε ποιον αντίπαλο έχουμε απέναντι μας. Αρκεί να παίζουμε καλά. Κάναμε τεράστια νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Κηφισιά η οποία παίζει πολύ ωραίο βολεϊ και είναι η καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος.

Παίξαμε πάρα πολύ καλά, μειώσαμε τα λάθη μας, δείξαμε ψυχή και πάθος αλλά είχαμε και την στήριξη του κόσμου. Από την έλευση του Πλάμεν Κριστόφ έχουμε 4 νίκες στα 5 ματς και μόνο μία ήττα από τον ΠΑΟΚ απο τον οποίο μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με Σύρο εκτός και Εθνικό εντός και πρέπει να χτυπήσουμε και αυτά τα παιχνίδια».

Απί την πλευρά του, ο ακραίος της Κηφισιάς Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε: «Δεν μπήκαμε ποτέ στο ματς. Τα είχαμε χαμένα και αυτό φάνηκε. Παρόλο που μελετήσαμε την Ορεστιάδα και η τακτική μας βγήκε, δεν αποδώσαμε σαν μονάδες. Δε μπορείς να κερδίσεις μία ομάδα όπως η Ορεστιάδα που είναι καλή και δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα της, αν δεν ενεργήσεις θετικά. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να χάσαμε».